Srđan Timarov o najvećoj traumi: Ugledao sam sina u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla

30.08.2022

09:40

0

Dečačke igrarije su postale glumčeva noćna mora

Srđan Timarov o najvećoj traumi: Ugledao sam sina u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla
srdjan timarov (2) - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nekadašnji par, Srđan Timarov i voditeljka Nataša Miljković prošli su zajedno kroz brojne životne situacije, a zbog jedne glumac kaže da ima velike traume. 

Kažu da neki životni problemi čoveka očvrsnu, dok drugi ipak izazivaju traume, a to se desilo i Timarovu. 

U braku sa Natašom je dobio sina Lazara, koji je centar njihovog sveta, a deca su uvek slaba tačka roditelja.

24sedam/Katarina Mihajlović
Srđan TImarov

 

- Sada me vraćate u traumu koja je veoma velika. To je najveća trauma u mom životu. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno. To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga - počeo je glumac izlaganje u emisiji "RTS Ordinacije", pa otkrio kako su tekle te dečačke igrarije:

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Srđan Timarov

 

- Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je kamiončić gurao po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega - nastavio je prisećanje Srđan.

 

Na početku je sve bilo bezazleno, dok Lazar nije pao i sebi izbio dva zuba, zbog čega su njegovi roditelji preplašeni.
 
- Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i o njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: 'Silazi odmah!'. Bio je 4. septembar. Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu - ispričao je Timarov.

Iako su bili uplašeni, Srđan i Nataša su bili veoma trezveni. 

ATAImages/Antonio Ahel
Nataša Miljković

 

- Ugledao sam ga u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla i dva zuba u njoj. On je tada imao tri godine. Ja sam odmah krenuo, nisam ni znao gde vozim. U tom slučaju smo nas dvoje, svesno ili nesvesno, nekako instinktivno sve radili kako treba. Odmah smo pozvali stomatologa, koji je naš prijatelj, da nas uputi gde da idemo i šta da radimo. Tu kreće utešni deo jer su nam doktori rekli da je bolje što ih je izbio iz vilice nego da ih je nabio u nju - kazao je Timarov. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike