Nakon čudnog ponašanja Kare Delevinj u javnosti, priča se da ju je Amber Herd navukla na drogu: Zajedno orgijale?!

16.09.2022

13:37

0

Autor: Marija Mitić

Manekenka je nedavno viđena na aerodromu u Los Anđelesu, raščupana, dezorijentisana i bosa

Nakon čudnog ponašanja Kare Delevinj u javnosti, priča se da ju je Amber Herd navukla na drogu: Zajedno orgijale?!
profimedia-0722392526 - Copyright Profimedia

Slavna manekenka Kara Delevinj nedavno je na aerodromu u Los Anđelesu viđena u jako lošem stanju. Osim račupane kose i upalih očiju, manekenka je išla bosa, tačnije samo u čarapama i dezorijentisana, a iz ruku joj je stalno ispadao mobilni telefon.

Osim toga, Kara je ranije viđena na festivalu „Burning Man“ a izvori su rekli da se za to vreme nije tuširala i da nije jela.

Sve to pokrenulo je sumnje da je manekenka pod dejstvom nedzvoljenih supustanci, a nakon ovakvog njenog izdanja u stranim medijima počele su da kruže priče o njenom odnosu sa Amber Herd, bivšom suprugom Džonija Depa, koja je nedavno izgubila bitku sa glumcem na sudu.

Profimedia
Amber Herd

Naime, Karu Devinj prate spekulacije da je bila u emotivnoj vezi sa Amber, i to dok je ona bila udata za Depa, a sada su isplivali i neki novi detalji njihovog odnosa.

Prema tvrdnjama kolumnistkinje Džesiki Rid Kraus, Amber i Kara nisu bile samo u vezi, već su organizovale holivudske seks žurke u koje su bili uključeni mnogi milijarderi.

Kolumnistkinja nema dokaze o Karinoj umešanosti u organizaciju ove zabave, ali poseduje fotografije manekenke na ovim događajima.

Profimedia
Kara Delevinj

Navodno je Kara uvek konzumirala alkohol i droge, što navodi kao glavni uzrok problema kroz koje trenutno prolazi. Kraus direktno krivi Amber Herd što je navukla Karu Delevinj na teške droge na ovim zabavama, prenosi „Marca“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike