"Na mene je ostavilo traga što sam bila neželjeno dete" Šok priznanje Nataše Bekvalac: Uživala sam što sam ukaljala ugled porodice!

05.10.2022

20:31

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je kroz suze sa javnošću podelila intimnu ispovest

"Na mene je ostavilo traga što sam bila neželjeno dete" Šok priznanje Nataše Bekvalac: Uživala sam što sam ukaljala ugled porodice!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac bila je gost u večerašnjoj, ujedno i prvoj emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" istoimene autorke, gde je govorila o svojoj porodici te odnosu sa ocem, a pustila je i po koju suzu.

Naime, pevačica je sa javnošću podelila intimne detalje o tome koliko je na nju ostavilo traga to što je njen otac želeo sina, a dobio nju kao treću ćerku, te se osvrnula i generalno na detinjstvo koje je, iako je bilo srećno, bilo prožeto stvarima koje su je bolele i trajno obeležile.

- Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme - iskreno je ispričala Nataša.

ATAImages/ M.M.
Nataša Bekvalac

- Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri sestre u nekom životnom periodu osećale manje vredno.

- Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i “najproblematičnije” dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati - dodala je uz osmeh Bekvalčeva.

24sedam/Nenad Vujanović
Nataša Bekvalac

- Bila sam najmanje poslušna. Jako rano u životu sam osetila problem autoritativnog tate koji je taj svoj autoritet sprovodio na način koji bi se nazvao strogošću. Meni je taj način bio grub i možda sam zato tako nežan roditelj svojim ćerkama.

Pevačica je između ostalog na Blic televiziji priznala i da je u pojedinim trenucima uživala jer je "ukaljala ugled" porodice.

- Nisam htela da nanesem bol svojim roditeljima, ali sam uživala u jednoj stvari. Naime, oni su mnogo vodili računa o ugledu, a mene je strašno nerviralo što je nekada važnije to kako će se slikati naša porodica nego kako zaista živimo. Uživala sam u tome što sam ukaljala ugled svoje porodice. Kaznila sam samu sebe, a ne njih, ali to je bio moj način u tom momentu - zaključila je Nataša, a, poneta emocijama, ona je prekinula emisiju budući da se gušila u suzama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike