Poznati se okupili na veselju kod Vanje Mijatović! Kuma povela celu porodicu: Evo šta će ako uhvati bidermajer! (FOTO/VIDEO)

12.10.2022

15:05

0

Mladenovićeva se spremila na brzaka, pa zajedno s roditeljima došla na posebno slavlje

Poznati se okupili na veselju kod Vanje Mijatović! Kuma povela celu porodicu: Evo šta će ako uhvati bidermajer! (FOTO/VIDEO)
svadba (2) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Pevačica Vanja Mijatović je s izabranikom Aleksandrom organizovala svadbeno veselje u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Kako je objasnila, danas venčanja neće biti, ali prvog plesa i provoda s najmilijama - svakako hoće.

Kuma Aleksandra Mladenović povela je sa sobom čitavu porodicu. Za okupljene medijske ekipe među kojima je bila 24sedam, međutim, naglasila je da uživa u svojoj slobodi, te da će biti tako sve dok se onaj pravi ne pojavi.

- Uhvatila sam (do sada) dva bidermajera, tako da ništa od toga. Ako uhvatim danas, videćemo, možda se konačno pojavi neki pravi. Imam tremu! Nisam spavala celu noć od uzbuđenja - govorila je Aleksandra, koja drugarici nije nikakve savete davala.

Jedno joj je, ipak, poželela.

- Puno dece i ljubavi. Mislim da nije pogrešila u izboru. Svaka bi poželela nekog kao što je on - istakla je, pa dodala kako se nije dugo spremala, jer nije imala vremena.

Kako je još tekao razgovor s Aleksandrom Mladenović pogledajte u videu koji sledi.

Još brojne poznate ličnosti su se, inače, okupile u lepo dekorisanom restoranu za ovaj dan.

Među njima su Milan Dinčić Dinča sa ženom, Jana Todorović - koja je istakla kako će mladencima zapevati šta god da oni požele da čuju, Uroš Živković, Tamara Milutinović, Nikolina Kovač i Saša Kapor, kompozitor Saša Nikolić, Bilja Sečivanović, Ana Sević sa suprugom, Darko Lazić s novom devojkom i drugi.

- Poštovanje, razumevanje, tolerancija, to je najbitnije, zato moj brak traje punih 25 godina. To želim i našim mladencima. On je mlađi od mene dve godine, morao je da sluša i neke negativne komentare, bilo je ljubomore i svačega. Sada smo super, sve se promenilo kada se rodila naša ćerka. Čuvam privatni život, ko želi, on to može - prokomentarisala je, takođe, Jana, ulazeći u lokal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike