Milica Dabović izdaje knjigu: Svaku stranicu sam isplakala i to više puta!

12.10.2022

10:26

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnja košarkašica kaže da u svom prvom štivu neće poštedeti bivšeg

Milica Dabović izdaje knjigu: Svaku stranicu sam isplakala i to više puta!
Milica Dabović - Copyright ATAImages/M.M.

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović rešila je da napiše knjigu o svom životu i svemu što joj se dešavalo. Fokus će biti na ljubavnim razočarenjima, zbog kojih je, kako kaže, dok je o njima pisala, ronila suze!

Svoju knjigu Milica će predstaviti na Sajmu knjiga u Beogradu koji predstoji, krajem oktobra.

- Svaku stranicu svoje knjige sam isplakala, ne jednom nego više puta - počinje Milica i osvrće se na svoju bivšu ljubav - oca svog sina Stefana koji je je duboko razočarao, ali i novog partnera Vanju.

- Vanja, Stefan i ja smo proveli jedno divno leto i njih dvojca se skroz razumeju i vole, a prema Stefanovom ocu sam bila blaga u odnosu kakav je bio prema nama i šta nam je radio. To neće biti slučaj u knjizi jer kada opišem kako se sve desilo i na koji način je uspeo, da laže, izmanipuliše i pokrade nas, niko neće ostati imun. Ta knjiga jeste da bi žene bile oprezne, jer ja sam sve osetila na svojoj koži - priča košarkašica i priznaje da ima strah da joj se veliki ljubavni karah ne ponovi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Dabović i Vanja Ćorić

- Stefanov otac ne postoji i to je prosto tako. Imam strah da verujem muškarcima posle svega što mi se desilo, ali Vanja i ja se znamo bas dugo. Znam da je čovek koji neće da me slaže, prevari, kontroliše ili ukrade što su prethodna dva momka radila. Ipak, ko zna šta će biti sutra, kad se opečes i misliš da je ljubav za sva vremena, onda vidiš da je to daleko od toga i ispadneš budala.

Za kraj Milica dodaje i da više nije materijalno ugrožena i da ne prodaje svoje polovne stvari, već da je počela da dobija nacionalnu penziju.

- Bila sam na dnu i ta moja ideja sa prodajom stvari me je mnogo podigla. Konačno sam dočekala tih 40 godina, primam nacionalnu penziju i više nisam ugrožena - zaključila je Dabovićeva za Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike