Milica Dabović prvi put o novom dečku: Opekla sam se u prošlosti, moj sin ga gleda kao očinsku figuru

22.07.2022

19:20

0

Bivša košarkašica potvrdila je glasine o njenom ljubavnom životu

Milica Dabović prvi put o novom dečku: Opekla sam se u prošlosti, moj sin ga gleda kao očinsku figuru
Milica Dabović sa dečkom - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko nedelja pojavile su se glasine da je Milica Dabović pronašla novog dečka, ali se ona o tome nije oglašavala. Međutim, sinoć je prisustvovala na rođendanu svoje prijateljice, voditeljke Ane Radulović i to ruku pod ruku sa svojim dragim!

Kako je istakla, ovo je njen prvi emotivni odnos nakon pet godina, a veoma joj je važno to što se njen dečko Vanja slaže dobro sa njenim sinom Stefanom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Ćorić i Milica Dabović

- Vanja i ja smo odnedavno zajedno. Opekla sam se u prošlosti i vrlo sam pažljivo ušla u ovaj odnos. Mi smo se dugo družili, a tek kada smo se dobro upoznali, uplovili smo u emotivni odnos. Mnogo mi je bitan njegov odnos sa mojim sinom Stefanom, gleda ga kao svoje dete, a primetila sam da i moj sin u njemu pronalazi očinsku figuru koju godinama nije imao - rekla je Milica, piše Alo, te otkrila da još uvek ima traume od nasilja koje je pretrpela od Stefanovog oca.

- Kao i svaka žena, želela sam da osnujem porodicu sa čovekom kojem sam rodilla dete. Nakon batina koje sam pretrpela, to nije bilo moguće. Ne kajem se, draže mi je što moj sin odrasta bez oca, nego da je gledao jezive scene nasilja. Ja sam mu i otac i majka, borim se, i jako sam oprezna u ljubavi. Ne verujem muškarcima i ne želim da ponovim istu grešku. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Vanja Ćorić i Milica Dabović

Kako ističe, posebno je srećna što njen sin i ona dobijaju pažnju od njenog novog dečka, koja joj je falila.

- Za sada sam sa Vanjom zaista srećna, uspeva da nadomesti nedostatak koji imam godinama dok se, kao žena, sama borim za sebe i svoje dete. Uživam kada vidim kako se igra sa mojim sinom, kako nam oboma posvećuje pažnju i kako mu ništa nije teško. Narodu nikada nećeš udovoljiti, toga sam svesna i od te ideje sam odustala. Najbitnije mi je da budem napokon srećna - zaključila je Milica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike