Bivši me je psihički maltretirao, zlostavljao me je 24 časa! Potresna ispovest Milice Dabović

11.10.2022

09:32

0

Autor: Marija Mitić

Nekadašnja košarkašica progovorila je o ocu svog deteta, Vuku Rotenu koji ju je ostavio čim se porodila

Bivši me je psihički maltretirao, zlostavljao me je 24 časa! Potresna ispovest Milice Dabović
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša košarkašica Milica Dabović progovorila je o paklu kroz koji je prolazila sa bivšim dečkom, Vukom Rotenom. Ona kaže da je on bio previše ljubomoran, da je fizički i psihički maltretirao, kao i da je od njega dobijala ozbiljne pretnje, pa čak i one smrću.

Milica je sada otvorila dušu i otkrila šta je sve prošla sa bivšim partnerom, kao i kako se danas oseća, te da li je sebi oprostila greške koje su je skupo koštale.

- Psihički me je toliko maltretirao da sam mu u jednom trenutku rekla: "Bolje da me mlatiš, nego da me zlostavljaš 24 časa!" Bio je mnogo ljubomoran i veliki manipulator. Kad bi mi se neko obratio iz bilo kog razloga, on bi napravio haos. Otvorio je deset lažnih profila, za koje sam tek kasnije saznala. Sa tih profila sam dobijala jezive pretnje, da će me pretući, ubiti... Nisam znala ko je to bio, pa sam se žalila Vuku, a on bi u tim situacijama bio moj zaštitnik. Nisam ni slutila da mi je upravo on slao jezive poruke! Menjao mi je šifre na telefonima, povezao je svoj kompjuter sa mojim Vajberom i čitao mi poruke. I fizički me je maltretirao! Nije me mlatio, ali me je stiskao za ruke i drmao me... - priča Dabovićeva i dodaje da je posle dužeg vremena konačno dobro:

Milica Dabović ATAImages/Antonio Ahel
Milica Dabović

- Dugo nisam sebi mogla da oprostim što sam našla najgoru osobu! Upecala sam se na njegovu priču, bila sam glupa i naivna. Ali naučila sam lekciju!

Milica priznaje i zašto je Vuku sve opraštala i prelazila mu preko svega.

- Opraštala sam mu sve da me ne bi odvojio od deteta. To bi tako išlo u nedogled da nisam otišla u Centar za socijalni rad, gde su mi objasnili da ne može da mi oduzme sina jer nije upisan kao njegov otac. Istog trenutka sam otišla u policiju i prijavila ga! Više mi nikada nije prišao, jer zna da bi završio u zatvoru pošto bih ga ponovo prijavila.

Naime, kada se Milica porodila, partner ju je ostavio i poznato je da ona otpočetka sama odgaja njihovog sina Stefana, koji nije ni upoznao oca.

Instagram printscreen/stefnovamama13
Milica Dabović

- Stefan me je pitao zašto nikad nije upoznao tatu... Rekla sam mu da on nema tatu, jer otac ne želi da ga vidi! Objasnila sam mu da mu je tata lažov i lopov, koji je krao od mame. Odlučila sam da mu kažem istinu, nema potrebe da ga lažem iako je mali... Vuk je do Stefanove prve godine dolazio kod nas na svaka tri meseca. Mislila sam da želi da vidi sina, ali njemu bi zapravo zafalile pare, pa je dolazio da me potkrada! Ukrao mi je pare, zlato, stvari... - priča Milica za pomenuti portal.

Inače, ona je već neko vreme u novoj ljubavnoj vezi, sa Vanjom Ćorićem, za kog kaže da je drugačiji od svih muškaraca s kojima je bila.

- Vanja mi je doneo mir, a to mi je bilo neophodno. On me ne krade, ne laže i ne manipuliše mnome. I, što je najbitnije, dobar je prema mom sinu Stefanu - zaključuje Milica Dabović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike