Konstrakta kao Pilat, Lukas kao Isus: Društvene mreže gore posle ove objave! „I, šta ćemo sad?" (FOTO)

10.03.2022

08:16

1

Otkako je odnela pobedu, kretivci onlajn ne prestaju sa „postovima" vezanim za pevačicino pranje ruku na sceni, razlozima zašto „umetnica mora biti zdrava, biti zdrava"...

Konstrakta kao Pilat, Lukas kao Isus: Društvene mreže gore posle ove objave! „I, šta ćemo sad?" (FOTO)
finale_pesma_evrovizija_05032022_0276 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Delo Aleksandra Denića inspirisano pobedničkom pesmom festivala „Pesma za Evroviziju" koju izvodi Konstrakta, a koja nosi naziv „In corpore sano", pokrenula je lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram posebno otkako ga je umetnica uvrstila među svoje „storije". Ono nju, inače, prikazuje kao Pilata (zbog već dobro poznatog pranja ruku kojim je on, simbolično, skidao svaku odgovornost sa sebe).

Folker Aca Lukas, sa druge strane, prikazan je poput Isusa, što je tek izmamilo brojne reakcije najpre evrovizijske publike. 

Instagram / konstrakta
 

„I šta ćemo sad?", „Pontije Pilat nema knjižicu!", samo su neki od komentara kraj ove objave. 

 

 

Podsetimo, Ana Đurić tokom svog nastupa pere ruke u lavoru. I sam Lukas zbijao je šale s javnošću posle njene pobede, rekavši, između ostalog, kako bi on bio taj koji bi trijumfovao - da je prao noge u istom. 

- To mi je zabavno, mislim da bi bilo još bolje da sam mu ja prala noge, ali takođe bih rekla da mislim da to nije stvarno on izjavio. Znamo ko plasira to u medije - odreagovala je na to za „Blic" Konstrakta u jednom trenutku. 

Svakako, pevač joj je čestitao na uspehu posle takmičenja, prenosili su domaći mediji.

Aca Lukas ATAImages/ Antonio Ahel
 

Sa druge strane, na svadbi sina Lazara je, između ostalog, komentarišući veče kada se odvilo finale, istakao za okupljene ekipe među kojima je bila i 24sedam da ipak ne zna kako će Ana danas-sutra proći u Torinu. 

- Imao sam dobru nameru, pevao sam za svoj narod, ništa ja ne gubim specijalno. Nisam se iznervirao ni naljutio, izašao sam kad sam video da tu nema vajde. Svakako ću navijati za njih, ali ne mogu da prognoziram kako će sve izgledati na takmičenju - izjavio je, a čitav razgovor možete pogledati u videu koji sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike