Neviđena transformacija Cecine snajke: Bogdana Ražnatović nekad je izgledala potpuno drugačije bez estetskih korekcija (FOTO)

10.10.2022

10:45

2

Veljkova supruga podvrgla se ulepšavanju poslednjih godina

Neviđena transformacija Cecine snajke: Bogdana Ražnatović nekad je izgledala potpuno drugačije bez estetskih korekcija (FOTO)
boks_hyatt_21052021_0032 - Copyright ATAImages/ A.A.

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatović, je u drugom stanju, a bračni par je otkrio da ponovo čekaju sina, kome će dati ima Krstan.

24sedam/Danica Božović
Ceca Ražnatović

O Cecinoj snajki naširoko se priča otkako je ušla u vilu na Dedinju, te uvek pokupi brojne komplimente na račun svog izgleda. Iako nije fan medija i fotoreportera, uz popularnu porodicu nemoguće je da to izbegne u potpunosti. Društvenim mrežama počele su sada da kruže i njene fotografije iz vremena kada se ozbiljno bavila košarkom.

Bogdana je bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila  je titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, ali je pre tri godine donela odluku da se ipak povuče.

 

 

Tako je njen imidž sa terena, ali i bez više estetskih intervencija, zaintrigirao mnoge, pa sada može da se uoči da je Veljkova supruga znatno uvećala usne, a mnogi pišu da je doradila i jagodice, ocrtala obrve, podigla oči i tako se potpuno transformisala.

Bogdana je posle porođaja sa prvim sinom, Željkom, brzo vratila liniju u prvobitno stanje, nastavljajući da trenira u teretani, a sada je zbog druge trudnoće ponovo na pauzi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike