Snežana Đurišić je od majke nasledila talenat za muziku! Ovako ona izgleda: Ima 80 godina, domaćica je i nije išla u školu

10.10.2022

08:09

0

Javnost je Daru upoznala u emisiji „Nikad nije kasno“

Snežana Đurišić je od majke nasledila talenat za muziku! Ovako ona izgleda: Ima 80 godina, domaćica je i nije išla u školu
đurišić - Copyright Foto/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić može se pohvaliti karijerom koja traje više od pet decenija, a u uspehu na tom putu do zvezda veliku podršku je imala od oca Milana i majke Dare.

Snežana je majku i oca predstavila široj javnosti 2015. u emisiji „Nikad nije kasno“. Tada je pevačicina majka otpevala pesmu „Sve behara i sve cveta“, dok su je suprug i ćerka bodrili.

Tada je Dara imala 73 godine, a mnogi su komentarisali da izgleda neuporedivo mlađe. Četiri godine kasnije, Dara je došla da podrži svoju ćerku kada je pravila koncert povodom 50 godina karijere. 

 

Dara za sebe kaže da ima talenta za muziku, ali da je nikada nije zanimalo da se time pevi, već da naslednicu usmeri ka tom putu, a ona ostane domaćica. 

- Volela sam da moja ćerka peva i napreduje, a ja sam bila kod kuće. Gajila sam decu i bila domaćica. Nisam išla ni u školu. Prvi razred završila sam kao odličan đak, drugi sam bila vrlo dobra, treći dobra, četvrti sam ponavljala. U peti razred sam išla sve dok se nisam udala - pričala je majka Đurišićeve, a njene reči su sve prisutne u studiju raznežile.

Pevačica je bila veoma emotivna dok je slušala svoju majku, te je ovu priliku iskoristila i javno se zahvalila roditeljima što su joj vetar u leđa sve prethodne godine.

- Privilegovana sam da imam žive roditelje, ovako duhovite i poštene ljude. Volela bih kada biste živeli večno ‒ poručila im je i otkrila da njena majka, osim dece, unučića i praunučića najviše voli Novaka Đokovića i Sašu Popovića.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike