Dragi Domić prvi bakšiš dobio sa sedam godina i to od Šabana Šaulića: Njegove reči će pamtiti dok je živ

10.10.2022

09:59

0

Pevač ističe da je još kao mali, uz oca počeo da peva

Dragi Domić prvi bakšiš dobio sa sedam godina i to od Šabana Šaulića: Njegove reči će pamtiti dok je živ
dragi domić - Copyright G.G./ATAImages

Dragog Domića je šira javnost upoznala kroz muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a zbog autentičnog načina pevanja i boje glasa pobrao je sve simpatije publike.

Nakon ovog muzičkog šou programa njegova karijera ide uzlaznom putanjom i rado je viđen gost na svim slavljima.

- Nije zahvalno da ja govorim o tome, ali pre svega verovatno me zovu zbog moje emocije i energije koju prenosim na druge dok pevam. Ja sam mnogima pokušavao to da objasnim, ali to je zapravo nešto neobjšnjivo, to je momenat. Kada uzmem mikrofon ja se transformišem i više nisam onaj Dragi koji je bio pre toga, jedan normalan momak nego postajem jedna nenormalna muzička opsesija (smeh), mašina koja proizvodi emociju - rekao je Dragi.

Iako je već duži niz godina na javnoj sceni, Dragi kaže da i dan-danas ima tremu, i ne krije da mu je drhtao glas svaki put kada je pevao pred Šabanom. Ono čime se može pohvaliti jeste da je još kao mali dobio prvi bakšiš baš od kralja narodne muzike.

- Uvek sam imao tremu kada pevam Šabanu Šauliću. Sećam se i prvog nastupa pred njim, bio sam mali i imao sam sedam godina. Popeli su me tada na sto da mu pevam. Moj otac je muzičar i u to vreme je radio sa Šabanom i posle svirke dođu kod mene kući u Šabac i sviraju za svoju dušu. Uvek me je tata zvao da pevam Šabanu pa su se šalili i lepili mi novčanice (smeh) - ispričao je i dodao da Šabanove reči neće zaboraviti dok je živ:

- Šaban mi je rekao da jedini ja pevam njegove pesme na svoj način, da mu se dopada što ga ne imitiram! Govorio je da mu prija za uho i svak put me je zvao na rođendane, slave i veselja da pevam - istakao je sa ponosom.

Muzikom i pesmom Domić je bio okružen od najranijeg detinjstva, jer potiče iz muzičke porodice, te je i sam izabrao time da se bavi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike