Novi detalji o privođenju Tee Tairović: Ovako se pravdala pred policijom

09.10.2022

13:38

2

Pevačici preti zabrana ulaska u Nemačku

Novi detalji o privođenju Tee Tairović: Ovako se pravdala pred policijom
tea - Copyright Printscreen YouTube/Zvezde granda specijal

Pevačica Tea Tairović privedena je u ranim jutarnjim satima na aerodromu u Nemačkoj, gde je prethodne večeri imala nastup.

Prema pisanjima medija, pevačica je uhapšena prilikom čekiranja na let za Srbiju i to zbog, kako se navodi, velike svote novca koju je imala kod sebe, a nije je prijavila.

Prema rečima izvora, pevačica se pravdala da je to bakšiš koji je zaradila, a koji je planirala da potroši u šopingu.

ATAImages/Antonio Ahel
Tea Tairović

 

- Radila je u Bugarskoj i novac koji je dobila za bakšiš ponela je sa sobom u Nemačku, misleći da kupi sebi nešto u šopingu jer radila dva dana, petak i subotu u Hanoveru i Hamburgu - bile su reči izvora koji je čuo šta je pevačica rekla na aerodromu. 

Kako se spekuliše, postoji mogućnost da pevačici bude izrečena zabrana ulaska u Nemačkoj do daljeg. Osim nje, prema pisanjima medija, privedeno je još nekoliko pevača, ali za sada je poznato samo Teino ime.

Povodom novonastale situacije, oglasio se i Tein menadžer Nikola Bridžis, koji je istakao da je ona prevashodno privedena zbog prekoračenja boravka u Šengenskoj zoni.

ATAImages/Antonio Ahel
Tea Tairović

 

- Siguran sam da nije uhapšena zbog finansija. Prema informacijama od ljudi koje su sa Teom tamo, zadržana je jer je prekoračila dužinu boravka u Šengenskoj zoni. Dobio sam neke članke da se radi o finansijama, to znam da nije istina, jer sam se čuo i sa gazdom lokala u kojem je nastupala. Svi znate kako funkcioniše to sa ugovorima koje pevaći potpisuju zbog nastupa u inostranstu. Tea je veoma tražena, i skoro su svi njeni nastupi u zoni Šengena pa je verovatno tu došlo do problema. Ona bi sa našim papirima smela 90 dana da provede u zemljama koje spadaju u Šengej zoni, a to su sve zemlje Evropske unije, pa i Švajcarska. Uskoro očekujemo da je puste, pa ćemo znati detalje informacije - rekao je Nikola Bridžis za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike