Jedino što bi sada moglo da me poremeti je nuklearni rat! Lukas: Moja najveća ludost je što sam se tri puta ženio, ali bih ponovo

24.09.2022

08:23

1

Autor: Marija Mitić

Vukasnović je govorio o nastupima, velikom koncertu koji sledi i mmnogim drugim stvarima

Jedino što bi sada moglo da me poremeti je nuklearni rat! Lukas: Moja najveća ludost je što sam se tri puta ženio, ali bih ponovo
aca_lukas_03062022_0095 - Copyright ATAImages/ M.S.

Pevač Aleksandar Vuksanović toliko je toga u životu prošao da ga još jedino može uznemiriti nuklearni rat! Kako kaže, na sve je spreman pa tako i na restrikcije struje koje su najavljene širom sveta.

- U životu sam svašta doživeo, ništa me ne fascinira. Jedino što bi moglo da me totalno poremeti i da mi oduzme svu energiju jeste nuklearni rat, koji je izvestan.

- Ukoliko nestane struje, upaliću sveću. Nisam upućen u rast cena, ne znam trenutno ni hleb koliko košta, a ne metar drva. Iskren da budem, najlepše sam živeo kada sam jeo četvrtinu hleba iz koje izvadim sredinu, stavim čips unutra, vratim sredinu i uz to uzmem mali jogurt. To je bilo neko lepše vreme za kojim patim, tada se znalo šta je šta. Deci mogu da ostavim stanove, ali ne i te stare vrednosti. Oni žive u drugom vremenu, koje, uprkos svetskom napretku, samo nazaduje. Jedinu moju grešku koju ne bih voleo da ponove jeste da uzimaju narkotike - iskren je bio Lukas, koji je potom progovorio o ljubavnom životu i o tri braka koja ima iza sebe.

ATAImages/ M.S.
Aca Lukas

- Najluđa stvar koju sam uradio zbog ljubavi je ta što sam se tri puta ženio. Mislim da to nije ništa strašno niti za osudu. Mnogo je bolje da se neko oženi više puta nego da zbog okoline ostaje u braku koji ne valja. Iskreno, ne bih voleo da se oženim četvrti put, mislim da mi to ne treba u životu. Kada su emocije u pitanju, nikada se ne zna, trenutno nemam potrebu za tim. Mada, mogu sutra da se zaljubim i oženim se ponovo, to je jako neizvesno. Ljubav ne može da se kontroliše - objasnio je pevač, koji ističe da ga i nakon višedecenijske karijere i dalje rad pokreće.

- Meni nastupi ne smetaju, umorim se čim nekoliko dana napravim pauzu od nastupa. Kada ne pevam, ne spavam uopšte. Trudim se da iskoristim slobodno vreme i onda se premorim. Sada radim spot za novu numeru „Jednom“, koja će uskoro biti objavljena - priča pevač za Alo i osvrće se na koncert u Areni koji je zakazao za svoj rođendan, 3. novembra.

- Zakazao sam Arenu, ali meni za to ne treba priprema, za koncert sam uvek spreman. Najteže je samo da me nateraju da dođem na vreme na snimanje, sve ostalo je okej - rekao je Aca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike