„Majčinstvo je za mene bilo kao bensedin“ Kako se Gorica nosila sa razvodom od oca svog deteta

06.10.2022

15:45

0

Radijska voditeljka je neretko isticala da ju je roditeljstvo promenilo, a životni prioriteti postali drugačiji

„Majčinstvo je za mene bilo kao bensedin“ Kako se Gorica nosila sa razvodom od oca svog deteta
Gorica Nešović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Gorica Nešović, srpska radijska voditeljka preminula je danas. Novinarsku karijeru je započela sa 18 godina, a i u svetu medija ostavila neizbrisiv trag.

Početkom devedesetih vodila je emisije na Trećem kanalu, zatim se vratila na prethodnu televiziju, a onda obavljala posao programske direktorke Radija B92 i bila voditeljka jutarnjeg programa „Dizanje“, a poslednjih meseci publika ju je slušala kroz emisiju „Buđenje“ koju je uređivala i vodila sa prijateljem i kolegom Draganom Ilićem.

ATA Images/Antonio Ahel
Gorica Nešović

Osim što je izgradila novinarsku karijeru, ona nije zapostavila ni porodičan život. Dobila je sina Marka, a neretko je isticala da ju je majčinstvo promenilo. 

- Roditeljstvo je na mene uticalo kao bensedin, a otkako sam postala mama, moji životni prioriteti postali su drugačiji. I pre nego što sam postala roditelj, izuzetno sam volela decu. Biti mama je najlepša stvar na svetu, a pošto nepisano pravilo kaže da nema ljubavi bez bola, normalno je da i ljubav prema naslednicima iziskuje odricanje. Svaki čovek ima potrebu da jednog dana produži svoju vrstu, što je kod žena više izraženo. Kada sam rodila Marka, obuzeo me je osećaj lepote i činilo mi se da su mi svi problemi nestali - ispričala je jednom prilikom Gorica.

Printscreen Youtube/Zenska Tv
Gorica Nešović

 

Od Markovog oca, Slobodana Nešovića Loke se razvela, a svojevremeno je pričala da je sa bivšim partnerom ostala u korektnim odnosima. 

- Dobro je da s bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno, odnosi treba da se neguju, nekada uspe, nekad ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor, prijateljski rastanak. I za to se valja potruditi - kazala je ona ranije za domaće medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike