Samo najbolje za Topalkovu ćerku! Helena sa mužem letuje na luks destinaciji za pola miliona, ovde dolaze i svetske zvezde! (FOTO)

01.09.2022

06:30

10

Za još veći užitak, koji oni svakako žele, će morati i dodatno da plate, a kad se sve sabere, cifra nije mala

Samo najbolje za Topalkovu ćerku! Helena sa mužem letuje na luks destinaciji za pola miliona, ovde dolaze i svetske zvezde! (FOTO)
Helena Topalovic (2) - Copyright Printscreen Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka Milana Topalovića Topalka, vodi život na visokoj nozi. Još dok je živela u porodičnom domu sa roditeljima obilazila je ekskluzivna mesta, a pošto se udala, nastavila je u istom maniru sa emotivnim partnerom Draganom Gagom Aleksićem.

Kako joj privatan biznis cveta, Topalkova ćerka sebi može da priušti samo najbolje, a tu je i suprug koji je takođe finansijski stabilan. Posle Marbelje, Ibice, Sejšela, Kopaonika, Helena je sa suprugom otišla na letovanje u Budvu, odakle gotovo svakodnevno objavljuje provokativne fotografije.

Kako saznaje 24sedam od izvora bliskom paru, oni su potrošili mnogo novca ove godine na putovanja, u kojima oboje uživaju, a iako su se sada odlučili za Crnu Goru, za razliku od ranije kada su putovali po svetu, nisu želeli nimalo da štede.

Naš izvor navodi da su njih dvoje odseli u jednom od najluksuznijih rizorta u Crnoj Gori, gde noć za dve osobe košta više od 75.000 dinara!

Ukoliko par na ovoj destinaciji provede samo sedam dana, što je, kako kaže naš izvor, kod njih uvek promenljivo, jer im se često dopadne pa ostanu duže, za ovo zadovoljstvo će morati da iskeširaju više od pola miliona dinara i to samo za smeštaj i jedan obrok. Sve ostale prohteve i zanimacije će papreno platiti.

Ako sudimo po storijima koje Helena objavljuje, ona posećuje luksuzne restorane i barove, pije skupocena pića i uživa u bogatim đakonijama, pa računica samim tim postaje mnogo veća.

Tik ispred hotela gde su odseli nalazi se privatna plaža, bazen na krovu i restoran za ručavanje koji nudi mediteransku hranu, a u sklopu istog nalaze se i brojni bazeni koje mogu koristiti turisti iz ovog smeštaja.

Zanimljivo je da ovaj rizort posećuju i mnoge velike, pa čak i svetske zvezde, te je tako u njemu nedavno odsela i manekenka Alesandra Ambrozio!

Helena i njen suprug već nekoliko dana uživaju u čarima ovog eksluzivnog rizorta, a danas su posetili jedan od luksuznih budvanskih restorana, koji ima neverovatan pogled na plavo prostranstvo i gde dolazi domaća elita.

Kako naš izvor navodi, Helena uvek voli da uživa na najboljim mestima, na luksuznim destinacijama, za koje ne štedi, te nije ni čudno što je za odmor odabrala baš ovu destinaciju.

Inače, njih dvoje će uskoro proslaviti i godišnjicu braka, a kako naš izvor tvrdi, tada će Helenu dočekati veliko iznenađenje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike