Editin prvi javni nastup prošao neslavno: Brzo ispala iz Zvezda Granda, pevala sestrin hit, a malo ko zna da je ovo njena prva pesma

04.10.2022 | 18:43

Autor: Marija Mitić

Pevačicin muzički put do slave koju danas uživa, nije bio nimalo lak

Copyright Printscreen Youtube

Sada veoma uspešna pevačica Edita Aradinović, svoju muzičku karijeru počela je kao mlada devojka, odnosno sa svega 19 godina, a njen muzički put do slave nije bio nimalo lak. Naime, Edita se kao devojčurak prvi put u javnosti pojavila 2010. godine, u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", gde je prošla prilično neopaženo.

Publika je Aradinovićevu tada imala prilike da je gleda u svega nekoliko krugova ovog šou programa, dok se sada na Jutjubu mogu naći tek dva njena nastupa. Naravno, jedna od pesama koju je otpevala bila je i ona od starije sestre Indi, "Bato, bre", dok je druga koja postoji na ovoj platformi numera "Slučajni partneri" Seke Aleksić. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nisam prošla u finale i osećala sam se užasno. Tada sam još uvek išla u srednju školu, nisam imala iskustva, a i nije mi bilo bitno da počnem da radim već samo da se pojavim na televiziji, da izgledam i da pevam. Nisam to tada shvatala toliko ozbiljno, a Saša Popović i Žika Jakšić su tada pravili stvarno ozbiljne zvezde koje su odmah potom nastupale. I onda su mi rekli, pa hajde sad, nema veze što nisi prošla, prijavi se sledeće godine i sigurno ćeš proći, taman ćeš biti i starija i iskusnija - pričala je Edita nedavno u jednoj emisiji, međutim kasnije se ipak nije ponovo pojavila u ovom takmičenju već je uplovila u grupu "Ministarke".

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je u periodu posle učešća u "Zvezdama Granda", a do ulaska u pomenutu grupu, Edita već imala svoj singl prvenac, koji se tog leta zavrteo na svim radio stanicama. U pitanju je pesma "Overila", koja je prva Editina pesma koju je snimila i objavila, a u kojoj se kao gost pojavljuje i Robin Meberak, brat popularne kolumbijske pevačice Šakire.

Ostatak Editine karijere je istorija, a može se primetiti i da je njen sadašnji muzički stil, posle mnogo lutanja, potpuno prepoznatljiv i skroz drugačiji od onog s početka karijere.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam