Marija Petronijević otkriva čime ju je partner osvojio, a zatim i detalje trudnoće: Kutak za bebu još nije gotov!

10.10.2021

20:02

0

Autor: M. Gudžulić

Oca svog deteta, inače, još uvek nije predstavila javnosti, ali ne krije da je on neko ko „zna kako sa ženom kao što je ona"

Marija Petronijević otkriva čime ju je partner osvojio, a zatim i detalje trudnoće: Kutak za bebu još nije gotov!
Marija Petronijević ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tek što se pročulo da je glumica Marija Petronijević u drugom stanju - ona otkriva da beba stiže već do kraja ovog meseca ili početkom idućeg. Svog partnera, međutim, još uvek nikako da predstavi javnosti, ali ga hvali na sva zvona i tvrdi da on „dobro zna kako sa ženom kao što je ona".

Porodično gnezdo, inače, svili su u Visibabama, ali kutak za bebu još uvek nije gotov.

- Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim - rekla je „Blicu" kroz osmeh Marija, koja žuri da obavi šta je potrebno na imanju, ne bi li sve bilo „na svom mestu" pre nego što dođe beba, ali i zima.

- Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam - naglašava glumica.

O partneru, kog i dalje skriva od reflektora, ima samo reči hvale.

 

 

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - ostala je tajenstvena Petronijevićeva, po pitanju svog izabranika sa kojim se skućila upravo u Visibabama.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike