Oglasila se još jedna žrtva tiktokerkinog zeta: Nadam se da ćeš robijati za sve što si radio ženama! (FOTO)

30.09.2022

14:49

0

Una je podelila njenu objavu, te pokazala prepisku sa njom

Oglasila se još jedna žrtva tiktokerkinog zeta: Nadam se da ćeš robijati za sve što si radio ženama! (FOTO)
DAMJAN HADŽIĆ - Copyright Instagram printscreen/uki_q

Tiktokerka Una Kablar juče je podigla javnost na noge kada je objavila da je njenu sestru Saru pretukao muž i naneo joj strašne povrede, te odvezao na VMA i sakrio se dok se nije pojavio njegov otac. Međutim, izgleda da Sara nije jedina žrtva Damjana H.

Njegova bivša devojka podelila je Uninu objavu na svom nalogu na Instagramu, te napisala poruku koja je mnoge šokirala.

24sedam/Instagram
 

- Bivši dragi, nadam se da ćeš na robiji redovno da doživljavaš ono što si radio ženama, pošto te prevaspitavanje od mojih prijatelja nije zaustavilo - napisala je ona. 

Una je potom objavila prepisku sa ovom devojkom.

- Hej, poslali su mi ovaj tvoj stori. Žao mi je ako si doživela nešto slično, da li si u redu sa tim da podelim, naravno bez imena tvog profila ili bilo kakvih tvojih privatnih podataka - napisala je Una, a ona joj je odgovorila:

- Hvala draga, podeli slobodno sa imenom. Želim brz oporavak tvojoj sestri, ako bilo šta treba, tu sam - odgovorila je ona, na šta joj se Una zahvalila.

Instagram printscreen/uki_q
 

Podsetimo, Una je na svom nalogu na Instagramu u noći između srede i četvrtka objavila da je njenu sestru Saru pretukao muž, te da je naneo povrede i njihovoj dvomesečnoj bebi.

Kako je Una tvrdila, muž njene sestre je udarao svojoj supruzi glavu o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. 

Nakon svega, kako je Una napisala, njen zet je svoju suprugu i dete odvezao na VMA, gde ih je ostavio i sakrio se u žbunju dok nisu došli njegov otac i brat. Njegov otac je, kada se pojavio, dobacivao da je ponosan na svog sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Sara, Unina sestra, se oglasila posle svega, te istakla da je sve izazvala svađa zbog njegove majke, zbog koje su često imali sukobe jer se mešala u njihov odnos. Kako je rekla, on je vređao njenu porodicu tokom svađe, ona je prokomentarisala nešto o njegovoj majci, zbog čega ju je on napao.

D.H. je određena mera zabrane prilaska, posle čega je uhapšen i saslušan. Potom je delimično priznao krivicu, a onda mu je određen jednomesečni pritvor.

Una je, u jednom trenutku, objavila da je išla u stan u kom su živeli njena sestra i zet, kako bi uzeli njene i stvari za bebu, ali su brave već bile promenjene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike