Dua Lipa ljubi deceniju starijeg komičara! Razmenjivali nežnosti nasred ulice (FOTO)

01.10.2022

18:09

0

Paparaco fotografije su obišle svet brzinom svetlosti

Dua Lipa ljubi deceniju starijeg komičara! Razmenjivali nežnosti nasred ulice (FOTO)
profimedia-0727119315 - Copyright Profimedia

Pevačica Dua Lipa viđena je na ulicama Njujorka u društvu komičara Trevora Noe. Par je najpre bio na večeri u jednom restoranu jamajčanske kuhinje, a to je preraslo u romantičnu šetnju.

Tada su ih paparaco fotografi uhvatili dok su se grlili, da bi onda „pao" i poljubac. Veza još nije i zvanično potvrđena, a Dua i Trevor deluju prilično zbunjeno na fotografijama koje obilaze svet.

Brojni su oni koji na društvenim mrežama bruje o njihovoj navodnoj ljubavi, prenose strani mediji. Prethodno, ovako se „vrtela" vest o odlasku Trevora Noe iz „Daily show-a" posle sedam godina.

Podsetimo, on je najpre bio povezivan s glumicom Minkom Keli. Dua je, sa druge strane, bila u ozbiljnoj vezi s Anvarom Hadidom, mlađim bratom poznatih lepotica koje nose to isto prezime.  

Jedanaest je godina stariji od Due, a tamošnja javnost bi, sudeći po komentarima, volela da su šuškanja o njihovoj vezi istinita, jer mahom svom miljeniku žele sreću i na ovom polju. Noa se, međutim, takođe nije javno oglašavao na ovu temu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike