Mirka Vasiljević danas slavi rođendan: Njen suprug okačio snimak na kom se uvija i vrcka (VIDEO)

27.09.2022

08:49

1

Autor: Marija Mitić

Vujadin Savić joj posebnim videom čestitao rođendan

Mirka Vasiljević danas slavi rođendan: Njen suprug okačio snimak na kom se uvija i vrcka (VIDEO)
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumici Mirki Vasiljević danas je rođendan i ona puni 32 godine. U to ime, njen suprug, fudbaler Vujadin Savić objavio je zanimljiv video na svom Instagram profilu kojim joj je ujedno isti i čestitao.

Naime, Vujadin je objavio snimak na kom Mirka igra na jednoj proslavi na kojoj su bili zajedno, i na kom je vrlo opuštena. Ona je zamešala kukovima uz dobro poznati hit, a u jednom trenutku joj  se pridružio i prijatelj. Kada joj je ukazao na to da je suprug snimka, Mirka se ka kameri okrenula leđima pa zavrckala zadnjicom.

- Srećan rođendan - napisao je Vujadin kratko uz ovaj snimak.

Podsećanja radi, glumica i fudbaler su već dugi niz godina zajedno, međutim nisu se venčali pred Bogom i matičarem. Imaju četvoro dece, a Mirka je nedavno progovorila o njihovom odnosu te o njegovoj novoj tetovaži, na kojoj je njen lik.

- Iznenadila sam se kad se skoro tetovirao, kad je istetovirao mene. Nisam neko ko je istetoviran, pa ni ne obraćam pažnju toliko na te tetovaže. Toliko ih ima kad izađem na ulicu, više ni ne primećujem kad neko nešto novo stavi. Volela bih uvek da kroz naš odnos pokaže emociju, kroz neko naše zajedničko vreme, a ne sad kroz te neke stvari, kao što su pokloni, tetovaže... Neke druge stvari su mi mnogo bitnije. Hvala, lepo je, al' mora više na drugu stranu da se potrudi. Nije to to - rekla je glumica nedavno. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike