Karleuša udarila na fanove! Zbog pritiska ne može da napravi i objavi novi album?! (FOTO)

01.10.2022

08:14

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica već 10 godina nije izdala novi materijal, ali to stalno obećava, iznova i iznova....

Karleuša udarila na fanove! Zbog pritiska ne može da napravi i objavi novi album?! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Više od 10 godina Jelena Karleuša nije objavila novi album, na čemu joj zameraju fanovi koji željno iščekuju njene nove pesme. Mnogi njenu odluku ne razumeju i stalno zapitkuju o tome, a ona stalno obećava plasiranje albuma, ali to se, međutim, nikako ne dešava.

2020. godine rekla je da će se njen album zvati Alfa kao i da se finišira, a 2021. najavila je njegovo izdavanje za kasno proleće. Takđe, kada je prošle godine napustila Zvezde Granda, to je učinila pod izgovorom da mora da završi album, te neće imati vremena za žiriranje, međutim, isti još uvek nije izdala.

Antonio Ahel/ATAImages
Jelena Karleuša

Karleuša se sada oglasila na Instagramu i još jednom se osvrnula na ovu temu. Ona je, naime, napisala da fanovi to nisu ukoliko je stalno ispituju o novom albumu, a dodala je i da više ne može da podnese taj pritisak ali i da će kada do toga dođe, njen album biti nešto do sada neviđeno.

- Fanovi koji pritiskaju, prete, vređaju i uznemiravaju  nisu fanovi. Album će izaći kada sve oko njega bude rešeno. Nemam nameru ni da objašnjavam, ni da se pravdam - počela je Jelena.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava JK na Instagramu

- Ako ja ne pružam dovoljno u svakom smislu kada je reč o ovom poslu, ne znam ko pruža. pritisak me uznemirava i ne pomaže da se stvar ubrza. Strpite se još malo jer će svakako ono što stiže biti veće i bolje od svega i svakoga - zaključila je JK samouvereno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike