Toni Cetinski se oglasio o optužbama da je kupio lažnu kovid potvrdu

30.09.2022

12:52

0

Autor: Marija Mitić

Ime pevača juče se našlo među 232 imena osumnjičenih osoba iz Hrvatske, za koje se sumnja da su kupili lažnu potvrdu o vakcinaciji

Toni Cetinski se oglasio o optužbama da je kupio lažnu kovid potvrdu
Toni Cetinski - Copyright ATAImages/ A.A.

Ime pevača Tonija Cetinskog našlo se među 232 imena osumnjičenih osoba iz Hrvatske, za koje se sumnja da su kupili lažnu potvrdu o vakcinaciji protiv koronavirusa.

Ipak, Toni se sada oglasio pa negirao ove navode:

- Nisam kupio lažnu kovid potvrdu  - rekao je on za Jutarnji.hr, a mnogima je čudno što pevač to nije učinio odmah putem društvenih mreža, kada su krenule glasine.

Kako navode na pomenutom portalu, pevač nije previše zabrinut zbog toga što se u novinama spominje njegovo ime u ovom kontekstu

ATAImages/ Antonio Ahel
Toni Cetinski

Inače, Toni je u jeku pandemije bio jedan od možda i najglasnijih antivaksera među javnim ličnostima, a u jednom od svojih lajvova izjavio je sledeće:

- Uopšte se više ne plašim korone, plašim se trenutka kada krene represija i kada će krenuti nasilno da vakcinišu one koji ne žele da se vakcinišu. To me jako zanima i plaši. Ko će mene naterati da se vakcinišem ako ja to neću? Ko hoće, slobodno, nemam ništa protiv - rekao je pevač na početku svog obraćanja u video lajvu emitovanom 2020. godine.

Pevač je Toni je tom prilikom izjavio da ne želi da se vakciniše i da je strogo protiv vakcinacije, te da će to uraditi samo silom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike