Pošto je pretukao suprugu, otac nasilnika se ponosi sinom! Tiktokerka objavila snimak verbalnog okršaja sa ocem zeta (VIDEO)

29.09.2022

08:20

0

Una je krišom snimala dešavanje ispred VMA

Pošto je pretukao suprugu, otac nasilnika se ponosi sinom! Tiktokerka objavila snimak verbalnog okršaja sa ocem zeta (VIDEO)
nasilje (2) - Copyright 24sedam/Instagram

Tiktokerka Una Kablar je putem Instagrama podelila sa javnošću da je njena sestra Sara pretrpela fizičko nasilje od muža, koji je naneo povrede i njihovoj bebi

Kako tvrdi, njenu sestru je suprug stiskao za vrat, udarao glavom o pločice, a potom i odveo u Hitnu kako bi joj bila ukazana pomoć. Uznemirujuće fotografije na kojima se vide modrice i podlivi, Una je podelila na Instagramu kao dokaz svega što se desilo protekle noći.

 

Sara je podnela prijavu u policiji protiv svog supruga, a njena sestra Una je na Instagramu objavila snimak koji je nastao iste noći, posle fizičkog okršaja. Na pomenutom videu se čuje kako otac 23-godišnjeg mladića govori kako je ponosan na svog sina. 

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve d apodele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Inače, nasilniku je izrečena zabrana prilaska od 48 sati.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike