Sestru poznate tiktokerke pretukao muž: Udarao joj glavom o pločice, stiskao joj vrat, i dvomesečnoj bebi napravio modrice (FOTO)

29.09.2022

06:53

0

Sve se, kako navodi dogodilo sinoć oko 21 čas, a stravične fotografije modrica je podelila na Instagramu

Sestru poznate tiktokerke pretukao muž: Udarao joj glavom o pločice, stiskao joj vrat, i dvomesečnoj bebi napravio modrice (FOTO)
una (8) - Copyright Instagram printscreen/uki_q

Popularna tiktokerka Una Kablar sa pratiocima na Instagramu je podelila da je njenu sestru Saru pretukao muž D. H, koji je naneo povrede i njihovoj dvomesečnoj bebi.

Kako tvrdi, njena sestra je pretrpela strašne udarce od svog supruga, a onda joj takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

Tiktokerka je podelila uznemirujući snimak modrica i podliva koji su nastali usled okršaja sestre i zeta, a potom detaljno opisala šta se izdešavalo tokom protekle noći.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro namrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru dva meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

 

Nakon udaraca, kako je dalje Una navela, D. H. je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao.

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve d apodele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku.

Prema rečima tiktokerke, sve se izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća, a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike