Dok region bruji o nastavku „Zvezda Granda”, Marija Šerifović saopštila dve važne odluke (FOTO)

20.09.2022

20:29

0

Pevačica je obavestila publiku o novim poslovnim obavezama

Dok region bruji o nastavku „Zvezda Granda”, Marija Šerifović saopštila dve važne odluke (FOTO)
zvezde_granda_30032022_0151 - Copyright ATAImages/ A.A.

Široke narodne mase s nestrpljenjem iščekuju početak snimanja nove sezone „Zvezde Granda” koji je zakazan za 26. septembar, o čemu je portal 24sedam prvi pisao, a sastav članova žirija i ove godine ostaje isti. 

Iz PR tima Marije Šerifović saznajemo da će publika širom regiona pevačicu gledati u još jednoj sezoni ovog uspešnog muzičkog takmičenja. No, danas je putem svog Instagrama svojoj publici saopštila dve važne profesionalne odluke. 

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

 

Kako je objasnila, ona kreće u nove poslovne izazove sa novim timom saradnika.

- Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradncima a pre svega menadžmentom. Novi ciljevi i izazovi  su pred svima nama, a ja ovom prilikom želim da se zahvalim Bošku na bezrezervnoj podršci i saradnji koju smo imali u godinama iza nas - istakla je Marija.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović otpočinje saradnu sa novim timom

 

Pored dobrodošlice novom saradniku, a i kada smo baš kod novih ciljeva, usledila je još jedna objava, koja je svakako obradovala najviše Marijinu publiku. 

- E, da još jednom Braco dobro došao. Mislim da nisi ni svestan šta te očekuje. Kakva zabavica…Daleko važnija informacija je da se od danas radi na mojim novim pesmama - zaključila je Marija. 

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović

Ranije u toku dana pevačica se oglasila da već početkom sledeće nedelje počinju snimanja nove sezone „Zvezda Granda”, ali da o ostalim detaljima ne želi da govori.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike