Ko je nasilnik koji je jezivo pretukao ženu i bebu? Ima 23 godine, štiti ga otac, a na profilu mu piše: Bez Boga ni preko praga

29.09.2022

08:17

2

Sara Kablar izgubila je svest od udaraca u pločice

Ko je nasilnik koji je jezivo pretukao ženu i bebu? Ima 23 godine, štiti ga otac, a na profilu mu piše: Bez Boga ni preko praga
nasilje(1) - Copyright 24sedam/Instagram

Una Kablar, poznata tiktokerka objavila je noćas stravične fotografije nasilja koje je nad njenom sestrom Sarom (19) navodno izvršio suprug Damjan H, ali i nad njihovim detetom - dvomesečnom bebom koja takođe ima modrice.

Kako navode mediji, on zasad nema dosije, a na internetu se može videti da ima 23 godine. Una je objavila fotografiju zeta sa psom, gde je opširno ispod napisala šta se sve desilo i kakve povrede ima njena sestra koja je pregledana u Urgentnom centru. 

Nije poznato da li je Damjanu sport jedina profesija, ali na sajtovima na internetu može se naći informacija da igra fudbal za nižerazredne klubove u Beogradu. Ono što je najšokantnije jeste da se mladi fudbaler poziva na Boga, dok ima zabranu prilaska supruzi i svom detetu zbog brutalnog prebijanja.

Instagram printscreen
 

Njemu je izrečena zabrana prilaska supruzi u trajanju od 48 sati, a tiktokerkinoj sestri ustanovljene lakše telesne povrede.

 

Podsetimo, Una je napisala da je njena sestra pretrpela strašne udarce od svog supruga, a onda joj takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

Tiktokerka je podelila uznemirujući snimak modrica i podliva koji su nastali usled okršaja sestre i zeta, a potom detaljno opisala šta se izdešavalo tokom protekle noći.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro namrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru dva meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike