Ovo je bila najpopularnija tinejdž serija devedesetih: Popularni Drezik se transformisao zbog udesa, a evo šta je sa Anitom (FOTO)

03.09.2022

05:50

0

Njih dvoje su bili omiljeni par među tinejdžerima

Ovo je bila najpopularnija tinejdž serija devedesetih: Popularni Drezik se transformisao zbog udesa, a evo šta je sa Anitom (FOTO)
drezik 2 - Copyright Printscreen/YouTube/Herstory Girls

Australijska serija "Nestašne godine", možda je jedna od najboljih koja je snimljena pre svega za tinejdžere, a u kojoj su igrali brojni glumci.

Ipak, učenik sa epitetom šmekera koji je bio zaljubljen u Anitu, popularni Drezik, bio je najomiljeniji. Njega su tokom emitovanja serije obožavale i devojke i momci, a tu ulogu tumačio je Kalan Malvej.

Printscreen/YouTube/Herstory Girls
Anita iz "Nestašnih godina"

Dugo nakon prikazivanja serije, čija je prva epizoda emitovana 1994. godine, glumac je uživao slavu, a lepši pol nastavio je da "ludi" za njim. Međutim, Malvej je zbog velikog saobraćajnog udesa 2003. godine doživeo transformaciju, pa danas ima ogroman ožiljak na licu.

Kada se saobraćajka dogodila, bio je zatočen u automobilu sat vremena dok su uspeli da ga oslobode, te danas ima rez od uva do uva. Kako su pisali mediji, njemu su mišići lica potpuno pali, a tokom operacije mu je ubačeno 17 titanijumskih ploča u lobanju da bi popravile frakture vilice i lica. On, takođe, ima i posledice na jednom oku.

- Mislio sam da je sa mnom gotovo. Oporavak je dugo trajao, jer mi je celo lice "palo". Ipak, moglo je da bude mnogo gore. Neverovatno je da sam ovako prošao, budući da su lekari mojim roditeljima, odmah posle nesreće, rekli da najverovatnije neću preživeti, a ako i uspem, da ću vegetirati jer mi je mozak pretrpeo ozbiljna oštećenja - prisetio se Malvej jednom prilikom.

Holivudsku karijeru je i pored nesreće i deformiteta lica nastavio da razvija, te je igrao u blokbasterima  "Betmen protiv Supermena", "Warcraft", "Kapetan Amerika", a pravu transformaciju doživeo je u filmu "Till Death".

Međutim, glumica koja je igrala Anitu - Lara Koks, nije doživela toliki uspeh u glumačkom svetu. I pored popularnosti u "Nestašnim godinama", kasnije je zaigrala u nekoliko serija i nekim kraćim filmovima, a u međuvremenu je rodila i dvoje dece.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike