Zlata Petrović otkrila da li će napisati testament, pa progovorila o penziji i velikoj prevari!

04.05.2022

14:20

0

Pevačica je otvorila dušu o svemu kroz šta je prošla

Zlata Petrović otkrila da li će napisati testament, pa progovorila o penziji i velikoj prevari!
Zlata Petrović - Copyright ATAImages/ A.A.

Zlata Petrović je dugi niz godina na estradi, pa nije čudno kad se za njeno ime vezuju i prevare u kojima nikada nije učestvovala.

Pevačica se osvrnula na to što je njen sin Jovan postao žrtva Fejsbuk prevare, a priznala je i šta je najviše muči, progovorila o prijateljima sa estrade, kao i deviznoj penziji.

- Ljudi se danas bave raznim stvarima, eto koliko je nekome dosadno da uzima ime i lik mog sina Jovana i laže ljude i priča gluposti kako sam ja teško bolesna. Moj sin studira i radi i stvarno nema vremena da prijavljuje te lažne profile. Međutim, kako mu masovno šalju poruke i pitaju ga da li stvarno imam rak, odlučio je da sve to prijavi. Nije prijatno kada čujete takve gadosti o bolestima, a ništa nije tačno - priča Zlata.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ona kaže da nije bila u mogućnosti da ode na slavlje kod kolege Đanija povodom toga što mu se rodio unuk, ali da je bio njen sin Jovan koji se lepo proveo. 

S druge strane, pevačica priznaje da joj je jako teško palo što je Đanijeva žena Slađa prošla kroz pakao zbog zdravstvenih problema.

- Jao, pa crkla sam kada sam čula za Slađinu bolest i rak bubrega. Čitala sam po portalima i nisam mogla da verujem. Sve sam mislila da je to laž, da to ne može da bude istina. Odmah sam zvala Đanija, ali mi se niko nije javljao od njih. Oni su bili valjda u šoku, pa nikome nisu ni rekli šta se dešava sa Slađom, dok se sve nije završilo - priča Zlata za Star i nastavlja:

- Tek posle tri dana Đani mi se javio i rekao da je sve istina i da je, srećom, na kraju ispalo dobro. Ma idi, preplakala sam tih dana. Oni su jadni preživeli šok. Bog je poslao zbog prehlade kod lekara, a otkriše nešto užasno. Srećom, Slađa se sada oporavlja i vraća se normalnom životu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Kako kaže, nema potrebe da piše testament jer sve što ima, ostaje njenoj deci.

- Otvoreno sam pričala sa mojim sinovima, sve što imam ostaće njima, nema moje, tvoje, njegovo, sve je naše. Tako da nema potrebe da pišem testament i raspoređujem imovinu. Jeste nas korona malo uplašila, pa i mene, kad su krenuli da umiru mladi ljudi, pa su mnogo mlađi od mene pohitali da napišu testament iz nekog straha. To možda pišu i ovi što znaju unapred da će biti frke i svađe oko podele.

Malo je poznata da pevačica ima austrijsku penziju, koju će uskoro početi da dobija.

- Ja sam pre dve godine otišla u penziju od čega danas i živim. Uplaćivala sam austrijsku penziju tako da krajem maja treba da popunim neke papire i da počnem da primam i to. To neće biti nešto puno, jer nisam dugo godina uplaćivala. Ne očekujem ništa veliko, tako da ako dobijem 50 ili 100 evra biću srećna. To će mi biti kao neki džeparac. Radilo se ranije, pa sada mogu od te dve penzijice da živim i da ne razmišljam - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike