Estrada na svadbi Bojane Rodić i Mirka Šijana! Od Zlate do Kodića, svi tip-top doterani (FOTO)

18.09.2022

16:39

0

Veselje je organizovano u jednom luksuznom prestoničkom restoranu

Estrada na svadbi Bojane Rodić i Mirka Šijana! Od Zlate do Kodića, svi tip-top doterani (FOTO)
crvka_sijan_rodic_18092022_0088 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bojana Rodić i Mirko Šijan su se danas, 18. septembra, jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u crkvi u Surčinu, a zatim su se sa brojnim prijateljima i članovima porodice uputili u luks restoran - na gala slavlje.

Zlata Petrović, za koju se zna da je s Mirkovom majkom Gocom Božinovskom kao sestra, nije skidala osmeh s lica još u autu, dok se tek parkirala ispred lokala.

Zlata Petrović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pevačica je bila u pratnji sina.

Zlata Petrović sa sinom, ATAImages/Antonio Ahel
 

Na veselje su došli i Vanesa Šokčić, Sanja Đorđević, Zorana i Steva Simeunović, Mirko Kodić - doterani od glave do pete, ali i s poklonima u rukama.

Vanesa Šokčić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Bojana i Mirko su se danas zavetovali na večnu ljubav i ispoštovali svaki običaj. Mladoženja je najpre otišao u Titel po svoju izabranicu, a zatim su zajedno otišli u crkvu u Surčinu i tamo jedno drugom izgovorili sudbonosno „da". Sina Zorana je zato vreme čuvao Veljko Ražnatović, sa suprugom i mladinom sestrom Bogdanom.

Pošto je mališan zaspao usred ceremonije venčanja, predao ga je baki Goci, ne bi li ga što pre i sigurnije odveli napolje.

Pre, ali i posle venčanja, orile su se brojne poznate, narodne pesme uz koje su mladenci sa osmehom igrali i razmenjivali nežnosti. Najupečatljivije je svakako prošla „Danas, majko, ženiš svoga sina".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike