To može samo Ana Ivanović: Proslavljena teniserka nosi torbu od 20.000 evra: Skupo, elegantno i jednostavno (FOTO)

29.03.2022

15:59

1

Ona je pozirala sa čuvenom „birkinkom“ koja važi za jednu od najskupljih na svetu

To može samo Ana Ivanović: Proslavljena teniserka nosi torbu od 20.000 evra: Skupo, elegantno i jednostavno (FOTO)
Ana Ivanović - Copyright Instagram printscreen/anaivanovic

Ana Ivanović, nekadašnja teniserka svojom jednostavnošću uvek impresionira obožavatelje. Uvek elegantno i smerno obučena, ali neizostavno je napomenuti da svaki komad odeće košta papreno.

Jedna od poslednje objavljenih Aninih fotografija kojom je najavila dolazak proleća je izazvala veliku pažnju javnosti, ali ne zbog stajlinga, već zbog nove torbe francuskog brenda Ermes za koju je proslavljena teniserka izdvojila ogromnu svotu novca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Naime, Ana se pohvalila čuvenom birkinkom koja važi za jednu od najskupljih na svetu. Vrednost ove torbe varira između 9.000 i 20.000 dolara, dok najskuplja na svetu košta nestvarnih 500.000 dolara!

Instagram printscreen/anaivanovic
Ana Ivanović vlasnica torbe marke "Ermes"

 

Njena objava prikupila je veliki broj reakcija, kako žena, a tako i muškaraca. Mnoge je zanimalo, koliko je Ana platila ovaj modni detalj, kao i da li joj ga je poklonio suprug Bastijan Švajnštajger.

- „Tenis model, Ana Ivanović Švajnštajger, poštovanje“, „Ana, nedostižna lepotice, čujem da si potrošila dosta na svoju garderobu. Za tvog supruga to je sitnica, uživaj dokle mozeš, super izgledaš“ - bili su samo neki od komentara na račun proslavljene teniserke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Nije nepoznanica da brojne svetske, ali i domaće javne ličnosti u svojoj kolekciji imaju torbu ovog brenda, a sada se i Ana upisala u listu ponosnih vlasnica ovog aksesoara. 

Modni znalci procenjuju da je Anin model torbe napravljen od teleće kože i da košta oko 20.000 dolara, što je oko 18.000 evra. Na ovaj aksesoar se čeka i do godinu dana, a samo odabrani imaju mogućnost da je kupe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Inače, Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša i Jana Todorović, naše domaće javne ličnosti i te kako prate svetske trendove i one se mogu pohvaliti da su vlasnice birkinke“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike