Ceca uplovila u brojne poslovne projekte, a o njima neće javno da govori! Ponovo iskulirala novinare: A šta da vam kažem? (VIDEO)

27.09.2022

12:18

3

Autor: Marija Mitić

Kao i juče, pevačica je i danas bila nezainteresovana za davanje izjava, što obično nije praksa žirija na početku sezone

Ceca uplovila u brojne poslovne projekte, a o njima neće javno da govori! Ponovo iskulirala novinare: A šta da vam kažem? (VIDEO)
ceca (2) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Posle mnogo odlaganja, konačno je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Kao i uvek, brojne medijske ekipe otišle su danas u Košutnjak kako bi porazgovarale sa članovima žirija, koji i juče, na prvom snimanju mahom nisu bili rasploženi da daju izjave.

Konkretno Svetlana Ceca Ražnatović juče je samo projurila pored okupljenih medijskih ekipa, kojima nije čak ni ispozirala, a skoro isto je učinila i danas. Novinari su pokušali da je zaustave kako bi sa njom razgovarali o novoj sezoni, utiscima, te novitetima iz njenog poslovnog života, ali ona ih je sasekla rečenicom: 

24sedam/Danica Božović
Ceca stigla na snimanje "Zvezda Granda"

- A šta da vam kažem? Nemam šta da kažem. Počinje nova sezona, uzbuđena sam i srećna - rekla je ona kratko, na šta ju je reporterka našeg portala upitala mogu li barem da razgovaraju o šou o njenom životu koji uskoro počinje da se emituje:

- Sve ćete čuti - poručila je pevačica nezainteresovano i ušla u studio.

Podsećanja radi, u Cecinom životu itekako ima noviteta o kojima bi mogla da govori, a pored brojnih nastupa te potencijalno novog albuma i velikog beogradskog koncerta o kojem se šuška, uskoro sa emitovanjem počinje i doumentarna serija o njoj, njenoj karijeri i porodici.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike