Ima ruralne fore! Đorđe David prozvao Bosanca i Snežanu Đurišić: Fina je i odmerena, ali kad pukne (VIDEO)

26.09.2022

16:06

0

Roker otkriva da su mu najviše nedostajale Viki, Ceca i Marija sa kojima često zbija šale

Ima ruralne fore! Đorđe David prozvao Bosanca i Snežanu Đurišić: Fina je i odmerena, ali kad pukne (VIDEO)
đorđe david (2) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Snimanje nove sezone muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ danas je zvanično počelo, iako još uvek informacija o emitovanju istog nema. 

Roker Đorđe David, jedan od stalnih članova stručnog žirija, bio je raspoložen da porazgovara sa predstavnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Kako kaže, s nestrpljenjem iščekuje nove poslovne izazove, ali i druženje sa ostalim kolegama iz žirija. 

24sedam/Marija Mitić
Đorđe David

 

 - Ne znamo ništa, verujte mi da nije foliranje. Saša Popović je iz inostranstva došao pre neki dan, samo nam je dao informaciju kad počinju snimanja i rasporede do januara meseca. To znači da smo nagrabusili (smeh). Mislim da je televizija sa nacionalnom frekvencijom definitivno potrebno. Šta je Saša smislio, videćemo, saznaćemo sada za nekih pola sata - rekao je Đorđe za okupljene predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a potom se dotakao čuvene šestorke koja i ove godine ostaje u istom sastavu. 

24sedam/Marija Mitić
Đorđe David

- Kao školska godina....Uželimo se jedni drugih i sve više smo na mreži aktivni. U principu mislim da je ovo ekipa koja je odlična i super funkcionišemo. Svi konflikti su isključivo kada je u pitanju mišljenje ili stav, ali poštovanje jedni prema drugima imamo sigurno - istakao je roker koji je otkrio ko mu je tokom letnje pauze najviše nedostajao. 

- Najviše, pa Viki Miljković, Marija Šerifović i Ceca Ražnatović. Sa njima imam ozbiljno zezanje kada kamere ne snimaju, volimo da tračarimo i ogovaramo, ali fali mi i Dragan Stojković Bosanac sa svojim ruralnim forama, ume da bude na trenutke u bojama, kao Radovan treći. Fali mi Ana sa svojom isključivošću, fali mi Mili sa svojom blesavošću, Saša sa autoritetom, Snežana koja je uvek fina i odmerena, a onda kad pukne, to je bukvalno kao da se brana srušila. Izleće kao bujica svega nesređenog - rekao je Đorđe David. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike