"Trgni se ženo, nije sramota zatražiti pomoć stručnih lica!" Anu Nikolić hejteri urnišu na Instagramu, svi misle da je u rasulu! (FOTO)

25.09.2022

13:24

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je još uvek nema na negativne kritike

"Trgni se ženo, nije sramota zatražiti pomoć stručnih lica!" Anu Nikolić hejteri urnišu na Instagramu, svi misle da je u rasulu! (FOTO)
Ana Nikolić - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić dugo se bori sa negativnim komentarima javnosti, posebno na društvenim mrežama gde je često meta "hejtera". Ono što joj mnogi zameraju jeste njeno ponašanje u javnosti, te fotografije i snimci koje objavljuje, a mnogi je u istim vide kao neartikulisanu.

Takođe, šuška se o njenoj navodnoj sklonosti porocima te narušenom mentalnom zdravlju, o čemu su, njene nove slike, na kojima sa cigaretom u ustima pozira na podu i leži na krevetu dodatno podgrejale mišljenje publike.

 - Ana, priznati sebi nije sramota i zatražiti pomoć stručnih lica. Pobedi; Nažalost, ovaj stil i ponašanje me podseća na Ejmi Vajnhaus. Toliko talenta i harizme, a propadanje… Nadam se da ćeš se trgnuti konačno i shvatiti da ovaj stil tebi ne odgovara... Želim da vidim onu staru Anu; Nek joj neko pomogne, gde nestadoše toliki prijatelji aman...

-  Al se upropasti žena, žalosno; Dajte ljudi, estrado, kolege, pomozite Ani da se trgne iz ovog sr*nja u kojem se nalazi; Au Ana ...trgni se ženo više. Ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imas ćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red; Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti. Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš - bili su samo neki od komentara.

Ana, međutim, ovakve komentare ignoriše, a da li će se o tome svemu oglasiti na kraju, ostaje nam da vidimo.

Podsećanja radi, zbog Aninih "ispada" u javnosti, kritikovala je i koleginica Jelena Karleuša pa su dospele u sukob.

- Kada je reč o Ani, iskreno da kažem, ona je u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništa za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je i da "strejt" ljudi treba da idu ulicom i viču: "Ja sam strejt, ja sam strejt". U tim psihoaktivnim isprenjima desi se, eto, i neka lepa ideja - rekla je Karleuša tada, a više o tome čitajte OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike