Štićenik Elen Dedženeres posle 12 godina izneo niz optužbi na račun voditeljke: Samo je ponižavala ljude!

24.09.2022

21:34

0

On je odlučio da ispriča "svoju priču" o poznatoj voditeljki, ali mnogi smatraju da je to sve uradio zarad marketinga

Štićenik Elen Dedženeres posle 12 godina izneo niz optužbi na račun voditeljke: Samo je ponižavala ljude!
Copyright Elen Dedženeres Profimedia

Elen Dedženeres, voditeljka i komičarka, u maju ove godine završila je svoju popularnu emisiju "Elen šou" nakon 19 sezona. Ona je tada izjavila da se šou ukida jer joj više ne predstavlja izazov i da je ovde vreme za kraj.

S druge strane, ima i onih koji smatraju da je pravi razlog to što su se pojavile brojne optužbe na račun "toksične radne atmosfere" na setu. Sada je i njen bivši štićenik rešio da ispriča svoju priču o saradnji sa voditeljkom.

Muzičar Grejson Čens je 2010. godine pozvan da gostuje u popularnom šou, nakon što je snimak njegove izvedbe pesme "Paparaci" Lejdi Gage postao viralan. Kada su se sreli, voditeljka mu je obećala pomoć.

- Zaštitiću te. Ja ću biti ovde za tebe. Ućinićemo ovo zajedno - rekla je Elen mladom muzičaru, koji je tada imao 12 godina, piše "Roling Stone" magazin, za koji je Grejson i dao intervju.

Ubrzo potom je Elen suosnovala izdavačku kuću "eleveneleven", a Grejson je prvi dobio ugovor. Spojila ga je sa menadžerima, agentima, pi-arovima i agentom za bendove.

On je ubrzo objavio svoj prvi album, a kako je njegov raspored turneja postajao sve zahtevniji, tvrdi da je Elen "postajala sve dominantnija i odlučivala o svemu".

Dok je bio na turneji, Elen je uspela da nabavi dokumentarac o Džastinu Biberu "Never say never", pre nego što je zvanično objavljen, te poslala Grejsonu da ga pogleda kako bi razvijao karijeru po uzoru na jednu od najuspešnijih mladih pop zvezda. 

Profimedia
Elen Dedženeres

On nije odmah pogledao film, što je navodno Elen razbesnelo, pa je zala njegovu majku.

- Kakva si ti to majka? Razočarenje nije ni blizu onoga što trenutno osećam - navodno je Elen rekla tada njegovoj majci.

Grejson je otkrio da je kontrolisala svaki aspekt njegovog pojavljivanja u javnosti.

- Ušla bi i pogledala stalak, vikala na stiliste, grdila ljude predamnom i govorila: 'Ovo nosiš za nastup?'. Samo je ponižavala ljude - rekao je on.

Kada je 2012. godine popularnost njegovog albuma pala, pa i prodaja karata za koncerte, Elen se, tvrdi Grejson, potpuno udaljila i napustila ga. Ubrzo ga je otpustila i izdavačka kuća, a njegov tim se raspao.

 

 

Iako njegova muzička karijera nije doživela uspeh koji su predviđali, Grejson se nekoliko puta pojavljivao u popularnom šou tokom godina. Očekivao je da će to imati pozitivan učinak na njegovu karijeru.

- Kad god bih išao u emisiju, imao sam lažan osmeh. Nije htela da me pita ni kako sam ni kako se držim, već je bilo samo 'Evo o čemu ćemo razgovarati, vidimo se tamo' - ispričao je Grejson.

Izvor blizak voditeljki istakao je da se Grejson nije žalio ni pre ni posle pojavljivanja u emisiji 2019. godine. S obzirom na to da je sada izašao njegov novi album, isti izvor smatra da je "zanimljivo" to što je tek sada izneo optužbe na njen račun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike