Severina preznojava slikom iz teretane! Ni instruktoru nije dobro: Treneru, gde gledaš? (FOTO)

23.09.2022

19:23

0

Autor: Marija Mitić

Nakon što se ugojila tokom leta, pevačica je odlučila da se reši viška kilograma

Severina preznojava slikom iz teretane! Ni instruktoru nije dobro: Treneru, gde gledaš? (FOTO)
Severina Vučković - Copyright Printscreen: Instagram/severina

Severina Vučković nedavno je izjavila da se prilično ugojila, iako se to na njoj nije moglo primetiti - bar na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, kao i na nastupima. Ipak, ona je sada odlučila da se posveti svom telu, pa je tako počela da trenira kako bi se vratila u formu.

Fotografijama iz teretane koje je pevačica danas objavila, zapalila je Instagram, a mnogi su primetili i simpatičnog instruktora kao i njegov "nemiran" pogled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Uz sliku sa trenerom, Seve je napisala: „Hanuman vs. Hulk“, a ubrzo su usledili brojni komentari poput: „Bravo Hanuma“, „Treneru gde gledaš“, „Samo jako“, ali i komplimenti na račun pevačicinog izgleda, te kao izvajanih mišića koji su došli do izražaja.

Podsećanja radi, Vučkovićeva je sredinom avgusta priznala da je nabacila koji kilogram, te otkrila da više ne može da uđe u svoje stare haljine.

- Htela sam obući stare haljine, ali jedna dobra vest. Severina se udebljala. Možemo se slobodno debljati - rekla je pevačica na jednom od svojih koncerata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Inače, u poslednje vreme pevačica je imala brojne nepovoljne situacije, kako sa bivšim supružnicima, tako i veliki okršaj sa rođenom sestrom, zbog čega je završila i u pritvoru, a sve ovo možda je bio okidač da se okrene i posveti sebi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike