Tanju Savić osudili što je pevala zaražena koronom, a ona se sada pravda: Nisam trčala za parama!

23.09.2022

12:47

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ističe da nije znala da ima virus, sve do završetka letnje turneje

Tanju Savić osudili što je pevala zaražena koronom, a ona se sada pravda: Nisam trčala za parama!
nikad_nije_kasno_21102021_0050 - Copyright ATAImages/ A.A.

Dobar deo javnosti osudio je nedavnu izjavu Tanje Savić, koja je bez zadrške priznala da je nastupala dok je imala koronavirus. Da stvar bude gora, pravdala se potrebom da ne razočara fanove, menadžere i vlasnike klubova, stoga su mnogi zaključili da "tezge" nije otkazala zbog novca, ne mareći za širenje virusa koji je opasan po život.

Tanja se sada oglasila, pa istakla da je došlo do zabune, te da se u spornom intervjuu nije dobro izrazila.

- Ovo moram da prokomentarišem. Pišete da sam širila koronu, pa pobogu da sam znala da je imam, ne bih nastupala. Kao i svaka normalna i zdravorazumna osoba uradila sam test koji je bio negativan - počela je Savićeva za Grandonline.

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

- Naime, moja krivica je jer sam izostavila jednu važnu stvar u intervjuu, a to je da kažem da sam uradila antitela tek nakon letnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu - počela je Tanja, a potom dodala da joj novac nikada ije bio ispred zdravlja i sigurnosti.

- Nisam neko ko trči za parama po svaku cenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljud koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ne bih radila prvo zbog sebe, a kasnije zbog drugih. Verujte mi da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radila - zaključila je pevačica.

Podsećanja radi, Tanja je nešto ranije za Blic rekla sledeće, o svom nastupanju pod koronom.

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

- Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon pet dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitela, imala sam 4.250 antitela, a sve vreme sam radila bolesna - rekla je Tanja za „Blic", a zatim nastavila kako je čitavu muku pregurala na bini. 

- Virus i dalje vlada, jedva sam živa, baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtelo mi se u glavi, a imala sam celo leto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici pre svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike