„Šta li će biti zbog ove kriminalne zloupotrebe?" Posle peticija, prijava, Mitrović izneo nove dokaze protiv Bake! (FOTO)

15.09.2022

18:20

1

Delom prepiske je pokazao kako mu „saradnici Bogdana Ilića nude da ga izdaju", ali i za koliko

„Šta li će biti zbog ove kriminalne zloupotrebe?" Posle peticija, prijava, Mitrović izneo nove dokaze protiv Bake! (FOTO)
Željko Mitrović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Žestok obračun jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase i Željka Mitrovića, vlasnika „Pinka", ne jenjava. Posle nedavno najavljenih brojnih krivičnih prijava, pa i peticija koje su pokrenuli i jedan protiv drugog, Mitrović je na svom Instagramu sada objavio deo izvesne prepiske koja ga je i samog najpre bila iznenadila.

On se u opisu objave zapitao „kakva li će tek biti reakcija na istaknutu kriminalnu zloupotrebu", pošto su mu sudeći po poruci „Bakini saradnici i kriminalci ponudili da izdaju Ilića".  

„Svi ćete biti pohapšeni, s kriminalcima nema pregovora!"

- Neverovatno je da mi Bakini kriminalci i saradnici nude da izdaju Baku - začudio se na početku on.  

- Ja to ne radim i sa kriminalcima nema pregovora. Svi ćete biti pohapšeni, jer ja uživam da satirem kriminalce - naglasio je Željko uz svoju objavu, pa dodao:

- Evo vam i dokaz kako su Baku hteli da prodaju za 300.000! Kako li će YT reagovati na ovu kriminalnu zloupotrebu, koja se u krivičnom zakonu zove iznuda - poručio je, a zatim onima koji nisu upućeni objasnio od strane koje kompanije je kontaktiran, te da se ona bavi „hendlovanjem" jutjuberovih kanala na pomenutoj platformi.

Baka Prase, Printscreen/Youtube/Baka Prase
 

 

Za to vreme, Ilić je najavljivao novo uključenje na pomenutoj društvenoj mreži tokom kog planira da slavi rođendan, ali i nastavi u sada već poznatom stilu - s opaskama na račun čelnika „Pinka".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike