Pevač grupe „Maroon 5" slao poruke i srpskoj influenserki! Otkrila bez zadrške šta joj je napisao! (FOTO)

20.09.2022

21:45

0

Samner Stroh nije jedina koju je oženjeni Adam Levin kontaktirao onlajn

Pevač grupe „Maroon 5" slao poruke i srpskoj influenserki! Otkrila bez zadrške šta joj je napisao! (FOTO)
profimedia-0720181658 - Copyright Profimedia

Adam Levin iz grupe „Maroon 5" našao se u fokusu javnosti zbog ispovesti influenserke Samner Stroh o njihovoj aferi. Ona tvrdi da su izlazili punih godinu dana i uprkos tome što je on u braku s Behati Prinslu. 

Publiku je posebno zatekao detalj iz njenog snimka koji možete pogledati OVDE o tome kako ju je posle svega još i kontaktirao ne bi li „proverio da li je ona okej s tim da tada još nerođenom detetu da njeno ime". Međutim, ovo izgleda Adamu nije prvi put da nekoj influenserki uopšte piše na društvenim mrežama. 

Pre oko dve godine, naime, nahvalio je našu zvezdu Saru Damnjanović, odnosno Saru TKD, podelio na svom profilu jedan od njenih snimaka, pa se još i šuškalo da je „baš bacio oko na nju". 

- Kad mi ćerke porastu, pa im momak slomi srce - poručio je bio Levin pošto je šerovao Sarin snimak na kom ona demonstrira tekvondo udarce na lutki.

U tom periodu, inače, ona je trebalo da otputuje u Ameriku, pa se šuškalo i kako će se sresti. Međutim, devojka je te navode brzo zaustavila. 

Sara na Adamovom Instagramu, Instagram screenshot / adamlevine
 

- Slao mi je poruke i šerovao moj video. Ne treba insinuirati ni na kakvu ljubav (smeh). Imam u planu da idem za Ameriku, jer treba da radim neke inostrane projekte. Svet je mali - izjavila je bila Damnjanovićeva, pisao je „Blic". 

Podsetimo, suprugu manekenku je takođe upoznao putem interneta. Njihovu ljubavnu priču možete pročitati na OVOM linku. 

Adam Levin, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike