Adam Levin se oglasio posle priče da je varao ženu: Loše sam rasuđivao kada sam flertovao sa bilo kim osim sa suprugom

20.09.2022

17:24

1

Muzičar ističe da ni na koji način ne želi da rizikuje brak sa Behati sa kojom čeka treće dete

Adam Levin se oglasio posle priče da je varao ženu: Loše sam rasuđivao kada sam flertovao sa bilo kim osim sa suprugom
levin - Copyright Profimedia

Adam Levin, frontmen grupe „Maroon 5“, odlučio je da ispriča svoju stranu priče, nakon što  je manekenka Samner Stroh na društvenim mrežama obelodanila da je imala godinu dana aferu sa oženjenim pevačem, te kako je on želeo svom sinu da da ime ljubavnice. 

- Mnogo se sada priča o meni i želim da razjasnim sve. Loše sam rasuđivao kada sam flertovao sa bilo kim osim sa suprugom. Nisam imao aferu, ali sam ipak prešao granicu tokom jednog perioda mog života - napisao je Levin, koji čeka svoje treće dete sa suprugom Behati Prinslu.

Instagram printscreen/adamlevine
Adam Levin o navodima influenserke da su imali aferu

 

Kako je dalje objasnio, on želi da popravi odnos sa svojom porodicom i u ovom trenutku mu ništa drugo nije ni važno. 

- Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Da budem tako naivan i glup, da rizikujem jedinu stvar koja mi je važna je bila najveća greška koju bih mogao da napravim. Nikada je neću ponovo napraviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to zajedno - napisao je on u obraćanju pratiocima.

Profimedia
Adam Levin

 

Vlasnik hita „Sugar" dospeo je na naslovne strane stranih medija 19. septembra kada je influenserka podelila navode o njihovoj aferi na TikToku.

- Imala sam aferu s muškarcem koji je u braku s manekenkom „Victoria's Secret-a". Bila sam naivna i mlada. Iskreno, iskorišćena sam, tako sam se osećala. Tad nisam bila poznata koliko sam sada, lako je bilo izmanipulisati me. Sigurna sam da znate ko je Adam Levin... - priznala je Stroh.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike