Bivša devojka Ilona Maska se oglasila iz bolnice, sva u zavojima: Želela sam da imam uši kao vilenjak celog života! (FOTO)

19.09.2022

11:23

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sve zabrinula poslednjom objavom na društvenim mrežama, a mnogi misle da je operisala uši

Bivša devojka Ilona Maska se oglasila iz bolnice, sva u zavojima: Želela sam da imam uši kao vilenjak celog života! (FOTO)
profimedia-0417270136 - Copyright Profimedia

Bivša devojka Ilona Maska, kanadska pevačica Grajms sve je zaprepastila jednom od svojih poslednjih fotografija koju je objavila na društvenim mrežama. Naime, na ovoj slici njeno lice je potpuno u zavojima, kao i deo glave, što je zabrinulo fanove.

Pevačica je ranije u par navrata rekla kako želi da ima uši poput vilenjaka, pa su internet korisnici sada sigurni da je operisala upravo uši.

- Uradila sam nešto ludo - napisala je ona u opisu fotografije, ispod koje se nižu komentari.

 

 

- Majko moja, šta si učinila; Jel to ona želi pažnju; Da li si to operisala uši - bili su samo neki od komentara.

Na temelju niza tvitova iz sredine avgusta, čini se da je pevačica ozbiljno razmišljala o ovom zahvatu. Ona je najpre iznela svoju ideju 15. avgusta kada je zatražila od pratioca koji su prošli kroz ovu neobičnu transformaciju, da sa njom podele iskustva.

- Je li neko radio modifikaciju vilenjačkih ušiju sa dobrim ishodom? Bojim se ušne hrskavice koja teško zarasta - napisala je tada na Tviteru.

Profimedia
Grajms

- Posebno kao pevačici, ova operacija mi se čini riskantnom, ali ja to želim ceo život. Zanimaju me iskustva - dodala je.

Sedećeg dana, njen bivši dečko, Ilon Mask prokomentarisao je ovu neobičnu ideju.

- Loša strana operacije vilenjačkog uha verovatno nadmašuje dobre strane - našalio se.

Inače, ova operacija uključuje hirurško oblikovanje hrskavice ušiju u oblik šiljatog vrha, po uzoru na vilenjačka stvorenja iz žanra fantazije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike