Bojana Rodić objavila fotografiju iz Surčina: Mlada nestrpljiva, sve je spremno za slavlje! (FOTO)

18.09.2022

08:02

0

Njena objava ima posebno značenje

Bojana Rodić objavila fotografiju iz Surčina: Mlada nestrpljiva, sve je spremno za slavlje! (FOTO)
Bojana i Mirko Šijan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/olivera matijevic

Bojana Rodić i sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan danas će izgovoriti sudbonosno "da" u crkvi u kojoj je mladoženja i kršten. Za gala svadbeno slavlje je sve spremno, a mlada je već od ranog jutra budna, te je jednom fotografijom pozdravila sve pratioce. 

Naime, Bojana je pred udaju objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram i pokazala šta se dešava u kući u Surčinu. Ona je fotografisala korpu belih ruža koje su se nalazile tik do prozora. 

Instagram Printscreen/bojana__rodic
Bojana fotografisala korpu belih ruža tik pred venčanje

Inače, bele ruže simbolizuju čistoću, nevinost i tajnost, a poznate su kao mladine ruže i tradicionalni su svadbeni cvetovi. Tako one predstavljaju jedinstvo, vrlinu i mirnu ljubav. 

Kako će izgledati svadbeno slavlje Mirka i Bojana čitajte danas na portalu 24sedam, a Šijanova majka, pevačica Goca Božinovska je ranije za naš portal otkrila da je veliki emotivac, te da je neminovno da će ovaj dan biti i suza radosnica. 

- Nisam razmišljala stvarno o pesmi koju ću naručiti, ali klasika - „Danas majko ženiš svoga sina”, eto to će biti sigurno. Verovatno će biti suza radosnica, ne znam, čekam taj trenutak kada ih vidim. Kada se dete rađalo, ja sam rekla da neću moći da volim više svoje unuče nego dete svoje, a evo sad crkavam za njim. To sve zavisi od momenta. Ja sam veliki emotivac. Mada, mi smo na Bojanu već navikli, ona živi sa nama, tako da to doživaljavam kao neku proslavu - kaže Goca i kaže da će od jutra krenuti sa slavljem:

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike