"Bilo je dana kada sam se tresla od straha!" Džejda Pinket Smit se obratila svim ljudima koji se bore sa gubitkom kose (FOTO)

15.09.2022

13:22

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je 2018. godine priznala da ima alopeciju

"Bilo je dana kada sam se tresla od straha!" Džejda Pinket Smit se obratila svim ljudima koji se bore sa gubitkom kose (FOTO)
profimedia-0648625160 - Copyright Profimedia

Američka glumica i supruga slavnog glumca Vila Smita, Džejda Pinket Smit oglasila se povodom Dana ćelavih ljudi. Džejda inače već godinama vodi bitku sa alopecijom, autoimunim poremećajem usled kojeg se ostaje bez kose.

- Srećan dan lepote ćelavih ljudi mojoj braći i sestrama! Volim vas - napisala je pedesetogodišnja Džejda Pinket Smit uz svoju fotografiju na Instagramu.

 

 

Iako na početku navodno nije znala za svoju alopeciju, Džejda je prvi put progovorila o borbi sa gubitkom kose 2018. godine, a svoju dijagnozu autoimunog poremećaja otkrila je u emisiji na Facebook Watch-u, nazvanoj “Red Table Talk”, piše Page Six.

- Imala sam problem sa gubitkom kose. Bilo je zastrašujuće kad je tek počelo. Bila sam pod tušem jednog dana i imala sam punu šaku kose u rukama i samo sam pomislila: ‘O moj Bože, hoću li oćelaviti?‘ 

- Bio je to jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se doslovno tresla od straha - priznala je supruga Vila Smita.

Profimedia
Džejda i Vil Smit

Nakon što je "eksperimentirala" sa injekcijama steroida kako bi pokušala da obnovi svoju kosu, ona je prihvatila ćelavost tako što je skroz ošišala kosu 2021. godine, inspirisana svojom ćerkom koja je takođe obrijala glavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike