Džejda Pinket Smit i njena ćerka priznale sa čim se suočavaju: Bilo je dana kada sam vrištala, plakala i ležala na podu!

08.05.2022

21:39

0

Autor: Marija Mitić

U okviru tok šoua "Red Table Talk" u kojem učestvuju tri generacije žena - Džejda Pinket Smit, njena mama Adrijen Banfild-Noris i ćerka Vilou Smit, pokrenule su se veoma važne teme, a jedna od njih je anksioznost

Džejda Pinket Smit i njena ćerka priznale sa čim se suočavaju: Bilo je dana kada sam vrištala, plakala i ležala na podu!
profimedia-0674309321 - Copyright Profimedia

Supruga glumca Vila Smita, glumica, aktivistkinja i voditeljka Džejda Pinket Smit u svom podkastu "Red Table Talk", progovorila je o tegobama sa kojima se dugo suočavala. Reč je, naime, o anksioznim napadima, a da uopšte ima problem shvatila je tek kada je sve to videla na primeru svoje ćerke Vilov.

 - Grizla je nokte, ali nikad nisam ni pomislila da se radi o anksioznosti - započela je razgovor Džejdina majka, dok je njena ćerka Vilou podrobnije objasnila zašto njena majka dugo nije uočavala da se bori sa anksioznošću.

Profimedia
Džejda Pinket Smit

- Godinama je potiskivala svoj problem, bilo joj je teško. Kako sam odrastala, nije shvatala da se borim s anksioznošću. Gledala je prijatelje kako umiru, prošla je kroz puno toga pa joj moji problemi nisu izgledali veliki pored njenih - rekla je 21-godišnja Villou koja je imala ozbiljne napade anksioznosti.

 - Bilo je dana kada sam vrištala, plakala i ležala na podu - iskrena je mlada muzičarka.

Profimedia
Vilou Smit

Inače, u Džejdinom poslednjem podkastu gostovala je i Kim Basinger koja je takođe priznala da ima mentalni problem, odnosno da se bori s agorafobijom. Reč je o vrsti anksioznog poremećaja zbog kog osobe izbegavaju javna mesta, ali i mesta i situacije koje kod njih izazivaju paniku.

 - Morala sam iznova da učim da vozim, godinama nisam htela da vozim kroz tunele u Malibuu. Sve me je to činilo nervoznom, a za sve sam morala da se pomučim da bih shvatila šta mi je činiti -  rekla je.

 - Nisam izlazila iz kuće, nisam išla na večere. Zaista je užasno kad osoba koja je živela kao ja ne zna šta se događa. Sve se ugasilo u meni - zaključila je Kim.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike