Žena Vila Smita o šamaru sa dodele "Oskara": Posle skandala se nada samo jednom!

01.06.2022

18:17

0

Ona je kratko pričala o incidentu u svom podkastu

Žena Vila Smita o šamaru sa dodele "Oskara": Posle skandala se nada samo jednom!
Vil Smit, Džejda Pinket Smit - Copyright Profimedia

Svi i dalje pamte trenutak kada se Vil Smit popeo na scenu na dodeli "Oskara" i ošamario kolegu Krisa Roka, koji se našalio na račun toga što je glumčeva žena Džejda Pinket Smit ćelava.

Velika se prašina oko toga podigla, a sada je Džejda u svom podkastu pričala o ovoj temi.

Profimedia
 

- Najdublje se nadam da će ova dva inteligentna i sposobna muškarca imati priliku da se oporave od svega, popričati i pomiriti se. S obzirom na stanje u svetu danas, potrebni su nam obojica, a zapravo smo svi potrebni jedni drugima više nego ikad - rekla je ona i dodala:

- Do tada, Vil i ja nastavljamo dalje da radimo ono što smo radili poslednjih 28 godina - a to je da nastavljamo da shvatamo ovu stvar koja se zove zajednički život. 

Podsetimo, glumac je sankcionisan zbog ovog postupka, zbog kog se gorko pokajao. On je dao ostavku Akademiji, koja ga je kaznila tako da neće moći da prisustvuje 10 godina ceremoniji o kojoj priča ceo svet.

Profimedia
 

Svečana ceremonija dodele Oskara, najznačajnijeg priznanja u svetu filma, biće održana po 95. put 12. marta sledeće godine, saopštila je Američka akademija za filmsku umetnost i nauku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike