Vesna Đogani će uzdrmati estradu, potkačila koleginice: Sve one su samo dobro sređene i našminkane, nijedna nije prelepa!

28.08.2022

06:45

1

Za 24sedam otkrila koja je najveća laž koju je čula o sebi, ali i šta može da je rasplače

Vesna Đogani će uzdrmati estradu, potkačila koleginice: Sve one su samo dobro sređene i našminkane, nijedna nije prelepa!
Vesna Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vesna Đogani u poslednje vreme nema dlake na jeziku, često iznosi svoje stavove na razne teme, a čak ume i da potkači kolege sa estrade.

Ništa drugačije nije bilo ni sada, kada smo joj postavili pitanja koja su drugačija od onih koja dobija u svakodnevnim intervjuima. Saznali smo od nje da li laže, šta je rasplače, ali i da li postoji koleginica koju smatra lepom ženom.

Šta prvo pomislite kada se pogledate u ogledalo?

- Prvo što pomislim jeste da moram da izvedem psa (smeh). Dobili smo nedavno psa, pa čim ustanem, moram odmah da ga izvedem u šetnju, da se ne bi popiškio po tepihu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Vesna Đogani

Najveća laž koju ste čuli o sebi?

- Sve je laž (smeh). Što bi otpevao Dino Merlin: 'Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti...'.

Šta obožavate da radite, a znate da to drugi ne vole?

- Obožavam da putujem na razne nastupe i same nastupe. Znam da moje kolege zapravo, posle određenog perioda, prestanu da uživaju u tome i bude im jako teško. Kod mene to nije slučaj.

Šta Vas rasplače „na keca”?

- Situacije kod ljudi, u njihovim glavama. Kad vidim šta sve pričaju, rade, osećaju. Prošlost, sadašnjost i budućnost čitavih generacija kojima su, nažalost, isprani mozgovi.

Da li ste bili u prilici da ste morali da slažete prijatelja? Šta vas odaje kada lažete?

- Nikada ne lažem svoje prijatelje. Volim da oni meni kažu u lice šta misle, šta osećaju i neku konstruktivnu kritiku, da me upozore. Isto tako, zauzvrat, ni ja nikada ne lažem. Prijatelje, poznanike, ljude koje sretnem na ulici, uvek svima sve kažem u lice. Je*iga.

Koju koleginicu smatrate izuzetno lepom ženom?

- Realno, sve moje koleginice su samo dobro i lepo našminkane i sređene. Neke više, neke manje, neko za više para, neko za manje para, ali niko nije tako prelep.

Zbog čega se najviše u životu kajete?

- Ne kajem se ni zbog čega.

Šta je trenutno Vaša najveća opsesija?

- Da snimim odličnu pesmu i napravim dobre koncerte. Da mi deca budu lepo vaspitana i obrazovana, dosta stvari, ne mogu jedno da izdvojim. Baš sam skoncentrisana na nove pesme, išla sam u Nemačku, kod njihovih producenata, mnogo očekujem od te saradnje. Očekujem da uzdrmam celu estradu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Vesna Đogani

Koji talenat imate, a da je potpuno beskoristan?

- Jao, ne znam. U suštini, kako vreme prolazi, ja otkrivam koje sve talente imam, a kojih nisam bila svesna. Nemam pojma, ništa beskorisno, ko zna koliko potencijala imam u sebi i talenata koji se probude onog momenta kada sam iziritirana nekom situacijom, pa moram da se snalazim, pravim planove.

Završite rečenicu: “Osećam se lepo kada…”

- ... sam živa, kada uživam i to je to. Ja se uvek osećam lepo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike