Barbara Bobak uvećala usne pa odbrusila hejterima: Budite i vi plastični i lepi! Nemate više opravdanje da budete ružni! (FOTO)

13.09.2022

10:29

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je održala lekciju o "self care"-u

Barbara Bobak uvećala usne pa odbrusila hejterima: Budite i vi plastični i lepi! Nemate više opravdanje da budete ružni! (FOTO)
Barbara Bobak - Copyright Instagram printscreen/barbara.bobak

Pevačica Barbara Bobak uvećala je usne, a onda i održala lekciju svima koji su je zbog toga kritikovali. Kako joj je stiglo dosta negativnih komentara na račun "plastičnog" izgleda, ona se obratila "hejterima" na Instagramu, pa im žustro poručila:

 - Mislim da je krajnje vreme da neko ovo javno kaže - 21. vek je, nemate opravdanje više da budete ružne - počela je Barbara kroz smeh.

- Šalu na stranu. Sve što nekome na njegovom licu, telu i ostalo, ne prija, ako ima mogućnost da to popravi, naravno da apsolutno treba da to uradi. Kad izgledate lepo sebi i kad ste zadovoljni sobom, onda se osećate bolje. Onda ne ostavljate ružne komentare, onda ne gledate u druge žene i u fazonu ste - ma ona je sva plastična, zato je lepa. Pa budi i ti plastična, pa budi i ti lepa! Šta da vam kažem ja drugo?! 

 - Nisam površna niti bilo šta. Smatram da svako treba sebi da priušti da bude srećan i da usrećuje sebe, šta god to bilo. Nekoga usrećuje da bude prirodan, nekoga silikoni, nekoga da malo popuni usne, nadogradi kosu itd. Bitno je da se oseća lepo u svojoj koži, a ja kada se pogledam u ogledalu, u fazonu sam - kakva si riba! E to vam želim - kaže pevačica koja je za kraj dodala i da nije sva lepota u fizičkom izgledu.

  - I naravno da nije poenta samo u spoljašnjem, fizičkom izgledu. Jako je bitno da izdvojite vreme za rad na sebi, kako biste bili što srećniji, zdraviji, zadovoljniji - pričala je pevačica i dodala da je kompetentna da govori o svemu tome jer je i ona bila negativna pa se posvetila radu na sebi.

 - Odlučila sam da se promenim pa sam upisala časove pevanja, plesa, krenula kod psihoterapeuta, vratila se treninzima itd. Zbog loših emocija dolazi do stvaranja raznih bolesti, tako da, kada poradite na sebi, verujte mi da ćete biti mnogo srećniji - zaključila je Barbara,

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike