Leontina odgovorila na šuškanja da se vraća na scenu na velika vrata: Kolege ne prestaju s pozivima!

11.09.2022

20:55

0

Dok se sprema da ponovo zauzme svoje mesto u poznatom šouu, svakako radi i na karijeri pevačice

Leontina odgovorila na šuškanja da se vraća na scenu na velika vrata: Kolege ne prestaju s pozivima!
Copyright Leontina Vukomanović, Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Osvrnuvši se na navode da će uskoro izbaciti novu solo pesmu i tako se „na velika vrata vratiti na muzičku scenu", Leontina Vukomanović se nasmejala pa ispričala da je to, u stvari, daleko od istine. Pevačica svakako nastupa i tako neguje svoju karijeru ali sada, međutim, nije vreme za novitete te vrste.

- (smeh) Ne, ne... Nije istina. Festivali jesu aktivni, imam pozive od svojih kolega i koleginica, ali videćemo šta će se stići kada je to u pitanju. Mnogo putujem zaista, mnogo se radi. Imala sam fantastičan koncert u Banjaluci zahvaljući jednom lepom druženju sa udruženjem koje se bavi decom sa Daunovim sindoromom i to je zasita bio nastup za pamćenje. Čitave porodice su bile tu i pokazali smo da se jednakost danas najviše ceni i poštuje. Treba se pozabaviti mladim generacijama i učiti ih šta znači biti različit i šta znači pomoći, jer pomažući drugima, pomažemo i sebi, jer si tako bolji čovek - ispričala je ona u „Premijeri - Vikend specijalu".

Sa druge strane, Leontina se uveliko sprema da ponovo zauzme svoje mesto u „Pinkovim zvezdicama". Takmičenje samo što nije - posle pet godina i kratke pauze koja je zatim usledila, uskoro s emitovanjem kreće i šesta sezona.

Leontina Vukomanović, M.M./ATAImages
 

- ...Bez obzira što se poslednja sezona završila pre dve godine, deca to i dalje gledaju u repriznim terminama, prepoznaju nas i kažu: „Vi ste iz žirija", iako su to mnogo mala deca i ne bi očekivao da to znaju. Ono što je važno, da li ću biti stroga ili ne u tim stolicama, moram da kažem da sam gledajući emisije zaključila da postoje one u kojima sam eskstremno naelektrisana i dajem malo grublje komentare - priznaje ona, pa nastavlja:

„Mladima ne treba rušiti snove!"

- Ima i emisija u kojima sam divna, slatka i nasmejana... To sve zavisi od toga koliko se umorim u toku dana tokom snimanja, pa se hvataš za najmanje sitnice i praviš od njih malo veću. To je uglavnom bio problem mojih drugarica iz žirija koje nisu umele da kontrolišu taj momenat, ali sam to primetila i u sebi. Dakle, nisam nikad stroga, uvek se trudim da budem pravična, da biram reči, jer se prema mladim talentima zaista treba ophoditi sa poštovanjem i ne treba im rušiti snove, već ih podstaći da se razvijaju i sazrevaju ako je pop muzika ono čime žele da se bave - smatra pevačica.

Leontina Vukomanović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike