Nakon 20 godina: Leontina otkrila sve o vezi sa Željkom Joksimovićem, burnoj svađi i razlazu

22.09.2021

08:43 >> 08:48

1

Pevačica je ovom prilikom ispričala i posle kog vremena su ponovo uspostavili kontakt i ko je zaslužan za to

Nakon 20 godina: Leontina otkrila sve o vezi sa Željkom Joksimovićem, burnoj svađi i razlazu
Copyright Željko Joksimović, Leontina ATA images/Antonio Ahel

Karijeru Leontine Vukomanović nikada nisu pratili skandali, ali jesu razne priče o vezama sa poznatim muškarcima. Tako su je povezivali sa Željkom Joksimovićem, Markom Miloševićem i drugima.

Najburnija je bila priča o njenoj navodnoj vezi sa Željkom Joksimovićem, a posle dve decenije, Leontina je odlučila da razotkrije sve o njihovom odnosu.

pročitajte još

– Željka sam upoznala 1999. godine za vreme turneje Estradnog sindikata po Republici Srpskoj. Potom smo dosta vremena provodili zajedno u studiju gde smo radili na pesmama. Bila sam na vrhuncu karijere i zbog toga su me mediji često povezivali sa mnogim muškarcima, pa tako i sa njim. Veza između nas dvoje nikada nije bila potvrđena, to su sve bile medijske insinuacije, bili smo zaista bliski prijatelji i saradnici. Kreativno smo se maksimalno davali jedno drugom. On je pisao pesme za moj album, ja za njegove i zbog toga smo ponekad provodili dane i noći u studiju. Zajedno smo napisali mnogo pesama i za druge pevače – kaže Leontina.

Leontina Vukomanović, Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica je otkrila kako je došlo do žučne svađe među njima, te da je htela da otvori dečiji centar, ali da joj se nije dopalo to što je Željko hteo da se postavi kao direktor istog.

– Na Radijskom festivalu sam nastupila sa pesmom “Krila” i tada sam kompletno promenila saradnike, pa tako među njima nije bio ni Željko. Njemu se to uopšte nije dopalo, imali smo jezivu svađu na jednom snimanju, nakon čega smo prekinuli saradnju – ispričala je pevačica za “Hit Informer”.

Željko Joksimović, ATAImages/ Antonio Ahel

Posle više od osam godina koliko nisu razgovarali, Željkova supruga Jovana Joksimović uspela je da ih, donekle, pomiri.

– Bez obzira što nisam razgovarala sa Željkom, bila sam u dobrim odnosima sa Jovanom. Često sam gostovala u njenim emisijama, a sretale smo se i kod zajedničke frizerke. Jovana je 2013. godine izrazila želju da uradim jednu pesmu za Željka. Rekla sam da može, ali da komuniciramo preko mejla. Ona se složila sa tim i tako je moja pesma “Ludak kao ja” bila jedna od prvih koju je prihvatio, kasnije je uzeo i pesmu “Dama” – otkrila je ona, te priznala da i dalje sarađuju, ali prijateljstvo kakvo su imali nisu obnovili.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike