„Dve Škorpije, a u vezi - sve je ili crno ili belo!" On je bio Leontinina velika ljubav: Zbog njega odbila Miloševića?

28.07.2022

12:29

0

U pitanju je čovek koji je i danas veliko ime u svetu mode

„Dve Škorpije, a u vezi - sve je ili crno ili belo!" On je bio Leontinina velika ljubav: Zbog njega odbila Miloševića?
Leontina Vukomanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kada je Leontina Vukomanović još krajem devedesetih bila stekla ogromnu popularnost, volela je čuvenog Nenada Radujevića, koji je jednom prilikom otkrio kako je njihova veza sa sobom nosila i izvesnu dozu rizika. Navodno, piše „Story", zbog njega je bila odbila Marka Miloševića, koji je i te kako bio zainteresovan za pevačicu.

„Kod nas nije bilo sredine - ili crno ili belo!"

- Leontina i ja smo bili u vezi između 1995. i 1998. godine i to vreme ću zaista pamtiti. Naravno, više one lepe trenutke, jer u kombinacji dve Škorpije u horoskopu veza je vrlo uzbudljiva i nema sredine, pa ili je sve belo ili crno - rekao je, pa zatim nastavio:

- I danas smo u kontaktu, ne tako često, zbog naših obaveza, ali sam srećan što ima porodicu i što radi posao koji voli, jer malo ljudi zna da je ona završila Muzičku akademiju i to pedagoški odsek. Oduvek je bila sjajna u odnosu sa decom. Žao mi je što nije do kraja iskoristila svoj izvanredni muzički talenat i za nastavak svoje dobro započete karijere čiji sam i ja bio deo na početku, bar što se njenog modnog imidža tiče - rekao je bio Nenad jednom prilikom, prenose pomenuti mediji, dodajući da je sin Slobodana Miloševića u Leontinu bio ludo zaljubljen.

„Ne znam kako smo uspeli da se izvučemo"

- Poenta je da sam tada uspeo nekako da se sačuvam, bez obzira na to što je i Marko bio zainteresovan za Leontinu. Ne znam kako smo uspeli da se izvučemo, ali recimo da je ljubav pobedila - istakao je, pa zaključio rečima:

- Ta želja da budem normalan i da me ne pokvari sve ono što se događalo okolo zapravo je pobeđivala sve vreme u tim surovnim devedesetim.

Nenad Radujević ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike