Slađa Alegro je odbila ,,Ženu od sultana”, a onda je zapevala pesmu uživo i sve iznenadila! (VIDEO)

19.01.2021

15:35 >> 15:22

0

Autor: N. Lisinac

Pevačici je najpre bilo ponuđeno da snimi čuveni hit, koji je napisao Šaša Nikolić Šaran, ali je ona smatrala da joj pesma ne leži. Sada je uži

Slađa Alegro je odbila ,,Ženu od sultana”, a onda je zapevala pesmu uživo i sve iznenadila! (VIDEO)
Copyright Slađa Vujičić Instagram printscreen sladja.allegro

Pevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na našoj estradi i kada god se lati mikrofona napravi žurku za pamćenje. Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa jedne privatne proslave gde je Slađa u svojoj izvedbi otpevala hit koji je definitivno obeležio godinu koja je za nama, pesmu “Žena od sultana”.

Popularnu pesmu u originalu izvodi pevačica Tijana eM, a kako je sigurno već mnogima poznato, ovaj hit prvo je bio ponuđen upravo Slađi, no ona je ipak odbila da snimi.

– Normalno je da kada moj najbolji drug nešto napiše, on prvo ponudi meni. Bila su mnoga pitanja: “Zašto ti ovo nisi uzela kada je toliko hit?”. Ja tvrdim odgovorno da pesma “Žena od sultana”, da sam je ja otpevala, ne bi bila ovoliki hit. Ne zato što sam ja lošija od Tijane ili ona bolje od mene, nego, prosto, svaka pesma nađe put do svog pevača. Ne možete uzeti ničije”, kaže Slađa i dodaje “Pesma jeste meni ponuđena, ja sam zaista pročitala tekst i melodiju i sve to i bilo mi je jasno da će to biti hit kao vrata. No, kada radite u muzici nešto, to morate da osećate, a ja “Ženu od sultana” nisam osetila i to je prosto tako – rekla je Slađa svojevremeno.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike